Oyunyoneticisinden serverim var valve hammer editorden map yaptım wad dosyasını,bsp dosyasını ve res dosyasını panelden yerlerine gönderdim ancak mapı açtığımda server çöküyor ve de_dust2 haritası açılıyor bir bilgisi olan yorum atarsa sevinirim.
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
(30-04-2019, Saat: 10:22)faca61* Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Oyunyoneticisinden serverim var valve hammer editorden map yaptım wad dosyasını,bsp dosyasını ve res dosyasını panelden yerlerine gönderdim ancak mapı açtığımda server çöküyor ve de_dust2 haritası açılıyor bir bilgisi olan yorum atarsa sevinirim.mapta sorun olabilir. OYT yüklemeden önce test etmeniz gerek.
PHP Kod:
“I want everything to be beautiful when I open my eyes.”
Map test edildi new game bölümünden.
Error logdan bir bakarmısın?
Son Düzenleme: 30-04-2019, Saat: 12:33, Düzenleyen: faca61*.
Loglarda sadece benim yaptıgım mapı açmam ve sonrasında de_Dust2 açılması yazıyor hatayla alakalı bir şey yazmıyor.
Res dosyasına FastDL kontrolü yaptığımda aşşağıdaki hatayı veriyor.
Hızlı İndirme Durum : Dosya Yok
Dikkat! : 100kb den düşük dosyalar hızlı indirmeye eklenmez.
Res dosyasına FastDL kontrolü yaptığımda aşşağıdaki hatayı veriyor.
Hızlı İndirme Durum : Dosya Yok
Dikkat! : 100kb den düşük dosyalar hızlı indirmeye eklenmez.
Merhaba rica etsem mapismi.err dosyasını atarmısınız.
hlbsp: Error: Can't open c:\users\muhsin\desktop\map\awpkeles.p0
Bu yazıyor dosyada.
(30-04-2019, Saat: 14:42)faca61* Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu yazıyor dosyada.Dosya konumlanmasında hata var o yü<den bu hatayı veriyor.
● Kendi Yaptığım Haritalar : GameBanana
● Kendi Yaptığım Gökyüzü Dokuları : GameBanana
● Steam : devodev33
● Kendi Yaptığım Gökyüzü Dokuları : GameBanana
● Steam : devodev33
Son Düzenleme: 30-04-2019, Saat: 15:41, Düzenleyen: Kulak Çek.
(30-04-2019, Saat: 15:31)Serhat Öndeş Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bu konuda çok bir bilgim yok ama sanırım sizin var dosya konumlaması derken biraz daha açarmısınız ? Ne yapması gerek ?(30-04-2019, Saat: 14:42)faca61* Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu yazıyor dosyada.Dosya konumlanmasında hata var o yü<den bu hatayı veriyor.
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Şablon Küçülme Nasil Yapilir | garga23412312 | 1 | 316 |
07-08-2019, Saat: 22:41 Son Yorum: MeroM |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi