Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Log sistemi yapıyorum

Konu

Merhaba Arkadaşlar Etkinlik menu ve Log sistemi yapıorum

İlk olarak yaptıgım şeyleri diğeyim ;
  • Etkinlik Menu ; 
  1. Slot Level Arttırma Kutusu [15.000 $ + 3 CT OLDUR] 
    Eğer Oyuncu Kutudan Level Arttırma Kazanırsa bir ini dosyasına kayıt yollucaktır ve oyuncunun bilgilerini kayıt edicektirSizde Toplantı Gününüzde Orda olan kişilere +2 Yetki vericekseniz . Kendi Panelli adamlarınız Birine kıyak çekmesin dieSeri NO Sistemi vardır içinde özel bir fonksiyon random atıyor ama bunu siz sistemini bildiğiniz için Sadece siz kopyalıyıp yeni yetkili kaydı yapabilirsiniz
  • Adminlik Kutusu [16.000 $ + 5 CT OLDUR]
  1. Kutunun 150/1 Şansla Adminlik çıkma ihtimali çıkınca alttan diğer oyunculara şu oyuncu kutudan adminlik çıkardı sende denemek istersen şöyle vs. yaz der . Oyuncu çıkardıkan sonra Direk NİCK İster Nicki yazınca , PW İster Bunları Bir ini dosyasına kaydeder aynı şekilde SERİ NO Verir ve sistem kayıtı tutar örnek
    CSAilesi. Emirhan ADLI OYUNCU xx Tarhinde xx Saatinde Adminlik Kutusu çıkardı SERİ NO : #xxxBu Şekildede kayıt tutar ve KUTU_ONAYIBEKLEYENLER ' Diğe Bir .ini dosyasınada adamın nickiniNİCK : xx PW: xx ' gibi kayıt yapar siz buraya göre yetki yazarsınız aynı şekilde Seri no vardır
  • LOG Sistemi
  1. ADMIN Giriş Logu tutar .
  2. Slot Giriş Logu tutar
  3. User Giriş Logu tutar : User girişi çok olur die Bellirli bir sınırı vardır +5000 girişten sonra ini dosyası üstten silinir
  4. Weapon,Noclip,Godmode kullanımlarını loglar

Benim Sizden istediğim tek şey ney ekliyebilirim daha ?

Su İni Yazdirmayi Okutmayi Bi Ogretemedin Emirhan Abi

Güzele Benziyor

REHAREIZ Since 2 0 1 4 - 2 0 1 8
Eski Bir Efsanenin yarim kalmis hikayesi
Ben Şeytan Değilim Ama Şeytanın Benden Ögreneceği Çok Şey Var !
@RehaReiz
Fikir varmı ne ekliyebilirim

Oto Adminlik Yarisi Ekleyebilirsin Server Her 30 u gordugunde server otomatik 3 oyun oynatsin 3 ude kazani oto ts ye yonlendirsin ct de komutcu olmadan Gülücük Yapabilirsen Efsane Bisi Olur Para Ile Alan Bile Olur Gülmekten Ölüyorum

REHAREIZ Since 2 0 1 4 - 2 0 1 8
Eski Bir Efsanenin yarim kalmis hikayesi
Ben Şeytan Değilim Ama Şeytanın Benden Ögreneceği Çok Şey Var !
İlginç , okudum ama .d

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Tasarım çekilişi yapıyorum Zeze.Stained 7 382 18-11-2019, Saat: 14:04
Son Yorum: ahmet0
Site Dns sıstemı hk. GAWISCANSE 7 425 01-09-2019, Saat: 21:52
Son Yorum: GAWISCANSE
Yeni CsGO Mod Pazar Sistemi Görüntüsü ! Silinmeden Bak DarkWorld 10 554 06-08-2019, Saat: 19:47
Son Yorum: TheFlash
ADMİN YETKİSİ SİSTEMİ ATABİLECEK Ümit26 2 316 24-03-2019, Saat: 19:24
Son Yorum: WX''Timer
Yardım Amaçlı Banner Yapıyorum... e ' JokeR* 3 341 12-02-2019, Saat: 22:50
Son Yorum: e ' JokeR*

Task