Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Site Dns sıstemı hk.

Konu

Son Düzenleme: 31-08-2019, Saat: 21:25, Düzenleyen: GAWISCANSE.
Nere konu açıcagımı bulamadım bir türlü buraya açma dusuncesıne kapılıp buraya actım sımdı konuyu Gülücük)

sımdı barış arkadaşımızın siteye uyumlu ts3 dns script ini satın aldım ucretsız fakat forumdakı webdıyo yazısı sifreli oldugu ıcın satın aldım ( https://forum.webdiyo.com/konu-ts3dns-20...21348.html )
söyle sıkıntı ile karşılaşıyorum sitemın domaın hostıngını "yöncü" bilişimden aldığım için hostinglerinde firewall özellikleri vardır genel olarak heryerde var fakat cozemedım kendıme aıt sıteme giriş yapıyoruz örnegın gırdık ayarladık cloudflareye api key alıp yönlendırdık 30 dk 1 saat - 2 saat, bu 3 saat dilimde siteye girişi kapanıyor siteye giriş yapamıyoruz firewall özelliği yüzünden sanırsam hostıng kendını kapatıyormu dışarıya sadırı algılıyor nasıl bi cözüm üretebilirim fazla bilgim yok ayrıca.

Pretty Womans in your city
Site linkini bi atarmısın ve bu konu hakkında yöncüye bir ticket açarmısın böyle böyle bir durum var sizdenmi kaynaklı diğe yoksa scripte bakarız

Son Düzenleme: 31-08-2019, Saat: 21:46, Düzenleyen: GAWISCANSE.
Sordum site clouda yonlendırıldıgı ıcın firewall aktif oluyor saldırı algılıyor hostıng yazdılar, site ; ts3gir.com suan başka bi sciprt denedım fakat ondada aynısı oluyor clouda yonlendırıldıgı zaman oluyor ne yazıkkı bu ayrıca "ns" lerı clouda yonlendırıldıgnde oluyor normal calısmıyor nslerı yoncu olunca calısmıyor.

Yöncü olunca çalışıyormu çalışmıyormu tam anlamadım

yöncude calısmıyor clouda yönlendırdıgımız ıcın yoncunun hostıngı saldırı algılıyor siteyi blokluyor öyle anlatayım Gülücük

Yöncüyle iletişim kurdurtup white liste almalarını istermisin

Sayın Burak MEYDAN,

Hosting hizmetlerimizde cloudflare'dan daha gelişmiş bir koruma mevcuttur. Bu neden ile siteniz cloudflare'a yönlendirilmemelidir. Bu durum bir bilgisayara iki antivirüs kurmaya benzer. Cloudflare kullanmanız durumunda iki koruma çakışabilir, birbirlerini engelleyebilirler. Ayrıca cloudflare hizmetlerinin desteğini biz vermediğimizden ve dnsleriniz cloudflare olduğundan siteniz ile ilgili sorunlarda bizden destek alınamaz. Sitenizde herhangi bir sorun var ise destek istemeden önce dnsleri yoncu.com olarak yönlendirmelisiniz ki problemin bizden kaynaklı olup olmadığını görebilelim.

Cloudflare kullanan siteleri cloudflare kullanmadan önizlemek için http://www.gateway.web.tr adresinden site adresinizi yazarak sitenizi test edebilirsiniz. Buradan siteniz açılıyor fakat normalde açılmıyor ise sorun cloudflare kaynaklıdır.

Saygılarımla. @"EmirhanKURT"

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Unlock a world of casual fun and excitement with the premier dating site. trojx24 0 105 20-02-2024, Saat: 03:24
Son Yorum: trojx24
Elevate your dating game with the top site for hassle-free connections. Merdin 0 102 20-02-2024, Saat: 01:33
Son Yorum: Merdin
Turn casual moments into unforgettable dates – choose the best casual dating site! kuralsiz26 0 201 19-02-2024, Saat: 19:19
Son Yorum: kuralsiz26
En İyi Haber Site Linkleri eniyihabersiteleri 0 116 07-09-2022, Saat: 10:09
Son Yorum: eniyihabersiteleri
what is the best poker site for us players 3162 0 96 19-06-2022, Saat: 08:22
Son Yorum: 3162

Task