(13-01-2019, Saat: 13:56)Kalipso22 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Eklenti biraz farklı kodlanmış . Kodlayan arkadaş baya bi kolaya kaçmış gibi gözüküyor . Daha kolay daha optimize şekilde yazılabilirdi . O yüzden dediğini yapmak baya uğraş ister . Böyle kullanabilirsin .anladım 0 dan optimize yapması zormu
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
E tabiki de
Ücretsiz yapılır mı bilmiyorum . Uğraşılması lazım teker teker bütün knife'lerle .

Ücretsiz yapılır mı bilmiyorum . Uğraşılması lazım teker teker bütün knife'lerle .
(13-01-2019, Saat: 14:20)Kalipso22 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: E tabiki dereis bide şunla dene bu da kolay bendeki script![]()
[Crazygame.com Developer olarak çalışmaya başladı ]
Menü Rusça fakat arkadaşın attığına göre daha düzgün yazılmış .
Baya bi yoğunluğum var bu zamanalarda özellik eklemeye vaktim olamayabilir . Arkadaş istediğini kullansın .

Baya bi yoğunluğum var bu zamanalarda özellik eklemeye vaktim olamayabilir . Arkadaş istediğini kullansın .
Son Düzenleme: 13-01-2019, Saat: 14:40, Düzenleyen: Yasuo.
(13-01-2019, Saat: 14:21)ByCS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:reis bunu denedim bir cok hata ile karşılaştım :/(13-01-2019, Saat: 14:20)Kalipso22 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: E tabiki dereis bide şunla dene bu da kolay bendeki script![]()
Verdiği hatalar nedir ?
(13-01-2019, Saat: 14:40)Kalipso22 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Verdiği hatalar nedir ?abi bence şöyle olacak 0 dan yazacak biri nativeyle çekecek yetkilerde ayarlanabilecek kolay optimizeli bi 0 dan menu yazmak lagzım :v
[Crazygame.com Developer olarak çalışmaya başladı ]
mp_freezetime engeli var
zombi olurken bazen eline geliyor knifeler
knifedeki hasar zombi oluncada geçerli oluyor örneğin insanların 200hps var tek vuruşa ölüyor
bunu paylaşan kişi orjinal halini paylaşmadı videoda zombiemodru sitesinde yan sanayisini paylaştı
zombi olurken bazen eline geliyor knifeler
knifedeki hasar zombi oluncada geçerli oluyor örneğin insanların 200hps var tek vuruşa ölüyor

Dediğim gibi karar senin . Yapacak arkadaş varsa beklemede kal . Benim hem sınavlarım ve iş yoğunluğumdan dolayı tam bakamıyorum ve ZP çok karmaşık mod çok uğraştırıcı mod gibi geliyor bana

evet haklısın
kafa karıştırıcı bir mod

Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Silinmiş Konu | Csgo mod - Knife Sound Lazım | Swesga | 2 | 358 |
15-08-2019, Saat: 15:34 Son Yorum: MawiLarq |
|
Silinmiş Konu | knife menu özellik ekleme | Yasuo | 1 | 362 |
22-01-2019, Saat: 18:42 Son Yorum: ` bRae |
|
Silinmiş Konu | knife özellik ekleme | Yasuo | 12 | 1,039 |
18-01-2019, Saat: 19:47 Son Yorum: Kalipso22 |
|
Silinmiş Konu | knife menu | Yasuo | 9 | 604 |
09-01-2019, Saat: 00:28 Son Yorum: Kalipso22 |
|
Silinmiş Konu | Chatte Gözüken !ws !knife !rs Gibi Komutları Gizleme | v0ix | 1 | 775 |
17-12-2017, Saat: 15:35 Son Yorum: Anıl Can |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi