Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Kırmızı eldiveni cekictede yapma

Konu

@ByLykia buldum jbmenu'yu market'teki kebelegi çekiç yapabilir miyiz? Birde bu klasörün içinde yumruk.mdl felan var sanırım kırmızı eldiven mevcut ama sen yinede bir bak ve ts3 baglan felan yeri var orayıda bizim 33.ts3.center bu olarak ayarlarsan cok sevinirim ve banka plugini var sunucunun kendinden kendi verdiği jbmenude var yani banka onuda altına felan ekleyebilir miyiz /jbmenu yazdıgımızda banka'da gözüksün cok teşekkürler simdiden Gülücük Çekiçli jbmenuyu bulamadım onada bakıyorum bulunca atacam onuda simdilik banka ve ts3 baglan kısmını halletsek yeterli birde bu icindeki isyan menudeki fiyatları umarım kod ile ayarlayabiliyoruzdur?

Jbmenu boyutu 3.30mb server'a girerken cok bekletmez umarım :S
Jbmenu link: http://s5.dosya.tc/server4/xgygh6/JBMENU.rar.html

mindgameS Gaming - JailBreak EFSANESİ!
Server IP: 46.20.15.33 - CSOyuncu.com.tr
Teamspeak3 IP: 33.ts3.center

Ozan KAVAKLIÇAY
www.facebook.com/OzanKavaklicay
[email protected]
[email protected]
@ozikoksi kardeşim pcde değilim geçtiğimiz zaman bakarım

@ByLykia kardeşim arkadaş'a sordum https://i.hizliresim.com/2rbEZ2.jpg TS3 Indır ve Baglan yere plugin icinden kendi tsmizimi yazacaz diye paneldeki kayıtlı tsye giriyormus yani problem yok su var sadece Kan Bagisla (99HP ver 5TL Kazan) yere BANKA koymak istedim onu yapıvercek sagolsun yaptıktan sonra ben sana gondersem jbmenuyu tekrar yukarda gonderdigimi elleme bosver Gülmekten Ölüyorum Kelebek yerine çekiç koyup kırmızı eldiven yapıverir misin hepsini?

Ozan KAVAKLIÇAY
[email protected]
[email protected]
@ByLykia Kardeşim jbmenu tamam banka eklendi kelebek yerine çekiç koyulacak birtek ayarlayabilir misin?

Ozan KAVAKLIÇAY
[email protected]
[email protected]
dostum kelebek yerine çekiç ayarlaması jbmenun içinden ayarlanır bu modellik bir durum değil ki ? sen jbmenün içindeki kelebek yerine çekiç alınmasını istiyorsun dimi ?

@ Demirhann Aynen bak eke ekledim fotoyu kelebek yerine çekiç olacak varsa sende çekiç modeli jbmenuyu atayım sana?

Ozan KAVAKLIÇAY
[email protected]
[email protected]
Son Düzenleme: 14-05-2017, Saat: 08:17, Düzenleyen: Demirhann.
Sen jbmenuyu at şimdi ayarlayım vereyim sana bulabilirsem .

Dostum çekiç buldum sen jbmenüyü atarsan yardımcı olucam. @ ozikoski

?

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Silinmiş Konu   | Kırmızı Siyah İCON PACK spoyler 1 273 14-09-2020, Saat: 10:33
Son Yorum: By.KinG
Silinmiş Konu   | EFSANE KIRMIZI İCON PACK spoyler 1 250 14-09-2020, Saat: 10:33
Silinmiş Konu   | MLHC | Kırmızı Banner MLHC 1 237 14-09-2020, Saat: 10:32
Silinmiş Konu   | MLHC KIRMIZI BANNER MLHC 1 249 14-09-2020, Saat: 10:32
Silinmiş Konu   | Kırmızı Mavi Çift Renk İcon Pack EmreTr66 1 332 14-09-2020, Saat: 10:30

Task