- Ad Soyad: Halim Kovancı
- Yaşadığınız Şehir: İzmir
- İlgilendiğiniz bölüm/dal: Cs 1.6 / HalfLife / Metin2 Pvp Server
- Günlük aktiflik süreniz(Minimum/Maxiumum): 5 - 7 Saat arası
- Kendinize güveniyormusunuz: Cs 1.6 Konusnda kendime cok fazlasıyla güveniyorum. yaklaşık 5 6 senedir oyun yöneticisi ile çalışıyorum bu zaman kadar en az 5 farklı server kuruculuğunda bulundum. İstenildiği taktirde oyunyöneticisi geçmişimi atabilirim.
- Bize kendinizden bahsedin: 23 Yaşında yaşar üniversitesinde yazılım mühendisliği okuyorum. Cok uzun zamandır cs 1.6 ve metin2 pvp serverlere ilgileniyorum, şimdi extra olarak Half - Life serveri Actım yeterli bilgiye sahip oldugumu düsünüyorum.
- Cs 1.6 : 95.173.173.125
- Half Life : 95.173.174.176
- Metin2 : Aquasismt2
- Kullanmayı bildiğiniz programlar & yazılım dilleri: Yazılım bölümünde ilk senem olduğu icin başlangıc seviyesinde python biliyorum. Ve ufak tefek Photo shop programları kullanabiliyorum.
- Eğitim durumunuz(Lise,üniversite vb.): Üniversite
- Yaptığınız iş veyatta gelecekte yapmak istediğiniz iş nedir: Yazılım şirketi kurmayı düşünüyorum.
- Neden yetkili olmak istiyorsunuz: Cs 1.6 ve Half Life konusunda 5 6 senelik deneyimlerimi insanlara aktarmak istediğim için.
- Neden sizi seçmeliyiz: Yukarıda bahsettiğim oyunlarda yeterli bilgiye sahip olduğumu düşünüyorum ve önümün acık olduğunu düşünüyorum.
-AquasisZM Gaming-
-- 95.173.173.125 --
-AquasisHL Gaming-
-- 95.173.174.176 --
SERVER SAHİBİ