ben bıraktım ya ama çalışma mantıgı böyle olcak oyuncu sayısını hesaplicak sonra if else ile 2 kisiyse dicek sonra isimlerini alıp onları bir yolendirme ile menuye yönlendircek sonra rutin oylama işleri pc de amxmod bile yok kb
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
@♦Rouse♦ Yakin Zamanda Bu Eklentiyi Kodlayacagim Ama Farkli Bir Şekilde
Eger CT'de Kimse Yoksa 3 El 20 SN Araliklarla LR Aticak Sw'de Yetkili Varmi Diye
Eger Hala Yoksa T Sustum Mantigiyla Alttan Mesaj Gececek İlk Yazani CT Atacak Ve Ona OTO MİC Bastirma Kodlarini Vericek
Ve Sonra Bir Oylama Yapicak Ses Geliyormu Gelmiyormu Diye Eger Evet Cikarsa 2. Oylamaya Yonlendirecek Ondada Komut Versin Vermesin
Olacak Eger İlk Oylamada Ses GElmiyo Cikarsa OTO T Atar Ve En Basa Doner Eger 2. Oylamada Vermesin Cikarsa Gene T Atar Basa Doner
Ve 2 Oylamadanda Evet Cikarsa Adam KMT Verebilir
Eger CT'de Kimse Yoksa 3 El 20 SN Araliklarla LR Aticak Sw'de Yetkili Varmi Diye
Eger Hala Yoksa T Sustum Mantigiyla Alttan Mesaj Gececek İlk Yazani CT Atacak Ve Ona OTO MİC Bastirma Kodlarini Vericek
Ve Sonra Bir Oylama Yapicak Ses Geliyormu Gelmiyormu Diye Eger Evet Cikarsa 2. Oylamaya Yonlendirecek Ondada Komut Versin Vermesin
Olacak Eger İlk Oylamada Ses GElmiyo Cikarsa OTO T Atar Ve En Basa Doner Eger 2. Oylamada Vermesin Cikarsa Gene T Atar Basa Doner
Ve 2 Oylamadanda Evet Cikarsa Adam KMT Verebilir
Son Düzenleme: 14-10-2017, Saat: 14:28, Düzenleyen: BraveMan.
Konu çözülmüş isteklere taşındı
Konu Kilitlenip çöpe taşındı
Konu Kilitlenip çöpe taşındı
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Silinmiş Konu | İstek Banner | bayarsunucum | 1 | 343 |
18-09-2020, Saat: 16:25 Son Yorum: JwG |
|
Silinmiş Konu | İSTEK BANNER | adasdasd12 | 1 | 337 |
18-09-2020, Saat: 15:29 Son Yorum: JwG |
|
Silinmiş Konu | Banner İstek | adasdasd12 | 1 | 305 |