özel'den gönderirseniz denerim
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
Serhat Bey En Kısa Sürede Bakacaktır Emin Olabilirsiniz. Olumlu Veya Olumsuz Şekilde Bilgilendirebilir. İyi Forumlar.
Ücretli Grafik Tasarım İçin "ÖM" Atınız.
Counter Strike 1.6 : 9 5 . 1 7 3 . 1 7 3 . 1 1 0
TeamSpeak3 : CoReCTioN
ya birader serhat ne zaman bakıcak adamlar yetki icin geliyorlar bişey yapamıyoruz ?
(05-09-2019, Saat: 14:41)Burak65 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ya birader serhat ne zaman bakıcak adamlar yetki icin geliyorlar bişey yapamıyoruz ?Konuşma Hitabınızı Düzeltmenizi Öneriyorum. Biraz Sabır Ederseniz İyi Olur. Belki Adamın İşi Gücü Vardır. Anlayış Gösteriniz.
Ücretli Grafik Tasarım İçin "ÖM" Atınız.
Son Düzenleme: 05-09-2019, Saat: 14:44, Düzenleyen: Burak65.
kardeşim servere saldırı yapınca 95 173 174 8 95 173 174 7 ben bakıma sokucam herşey en baştan yapıcaz bize de anlayışlı karşlayın
bizde müşteriyiz
bizde müşteriyiz
Son Düzenleme: 05-09-2019, Saat: 14:48, Düzenleyen: Burak65.
GOOGLE HESAPIM GİTTİ CALINDI DİYORUM HİÇBİŞEY YAPAMIYORUZ SADECE BEKLİYORUZ ÖYLEE KARDEŞİM BEN NAPICAM BÖYLE HEP DUA EDİYORUM TİCKET DA ELLERİNDE ?
HER AN SALDIRI DA OLABİLİR PANELE HERŞEY EKLENTİLER DE SİLİNİR ?
HER AN SALDIRI DA OLABİLİR PANELE HERŞEY EKLENTİLER DE SİLİNİR ?
(05-09-2019, Saat: 14:47)Burak65 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: GOOGLE HESAPIM GİTTİ CALINDI DİYORUM HİÇBİŞEY YAPAMIYORUZ SADECE BEKLİYORUZ ÖYLEE KARDEŞİM BEN NAPICAM BÖYLE HEP DUA EDİYORUM TİCKET DA ELLERİNDE ?YAV HESAP KURTARMA YÖNERGELERİNİ İZLE. BİZ NASIL KURTARALIM BURADAN SERHAT BEYİN BELKİ ÇOK ÖNEMLİ BİR İŞİ VARDIR. YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIYORUZ. SİZ KIZIYORSUNUZ KÖTÜ BİR NİYETİMİZ YOK KONU YETERİNCE AÇIK DEĞİL KİMSE BİŞEY ANLAMIYOR. ŞİMDİ KİM ÇALDI? SERVERİNİZE ZARAR VERİLDİ Mİ? HESAP KURTARMAYA GİRDİNİZ Mİ? PANELE ERİŞİMİNİZ VAR MI?
Son Düzenleme: 05-09-2019, Saat: 15:04, Düzenleyen: Burak65.
ŞUAN TİCKETİM ELİMDE OLMADI İCİN BİLMİYORUM AMA PANEL ERİŞİM YOK KARDEŞİM
SİZLER SERHAT BEY ULAŞIR MISINIZ AÇİL
SİZLER SERHAT BEY ULAŞIR MISINIZ AÇİL
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Sunucu sahibimizin hesabı çalındı | mehmed654 | 7 | 560 |
05-09-2019, Saat: 17:15 Son Yorum: `CoReCTioN* |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi