HAKKINDA
Plugin Adı: [Bio] Force Field Grenade
Plugin Versiyon: 2.1
Plugin Author: lucas_7_94, Crunch98
Eklentinin Biohazard'a Uyarlanması ve Geliştirilmesi Tarafımca Yapılmıştır.
Hiçbir Forum ve/veya Sitede Paylaşılamaz, Bir Kısmından Dahi Olsa Alıntı Yapılamaz.
Eklenti Her An Telif Hakkına Tabii Olabilir.
AÇIKLAMA
AÇIKLAMA
Bu Eklenti El Başında Tüm Oyunculara Sis Bombası Slotunda Geliyor.
Eklentinin Şöyle Bir Sıkıntısı Var. Kesinlikle Sis Bombasından Başka Slotu Kabul Etmiyor.
Ben de Şu Şekilde Bir Çözüm Buldum. Biohazarddaki Işık Bombasını HE-Grenade Slotuna Aldım.
Grenade Trail Kullandığımdan Kırmızı Olan HE-Grenade Kuyruğunu Yeşil Yaptım.
Decriptive Fire In The Hole Kullandığımdan "Bomba Atiyorum [Patlayici]"
Yazısını da "Bomba Atiyorum [Işık]" Olarak Değiştirdim.
Sorun Tamamen Çözüldü. Uzun Uğraşlarım Sonucunda Sis Bombasından HE Bombası Slotuna Alabildim.
Bu Sorunu Çözmeden Önce Hamsandwich'i Çok İyi Bilmiyordum. Şuan Model Kodlarını fw_setmodel [7], [9] vs. Kavramaya Başladım. Bu Sayede Grenade Trail, Desc. Fire In The Hole Gibi Eklentileri de Editlemeye Gerek Kalmadı.
Sma Edit:
PHP Kod:
SATIR 19
#define CAMPO_TASK // Bomba Bir Süre Sonra Kaybolur
//#define CAMPO_ROUND // Eğer Tanımlarsanız El Sonunda Kaybolur
#define RANDOM_COLOR // Her Atılan Bombanın Farklı Renkte Olmasını Sağlar
//#define ONE_COLOR // Bombanın Tek Renkte Olmasını Sağlar
SATIR 204
#if defined CAMPO_TASK
set_task(15.0, "DeleteEntity", iEntity) // Campo_Task Tanımlıysa Bombanın Kaç Saniye Sonra Kaybolacağı 15.0
#endif
Cvar Komutları:
Kod:
cvar_push = register_cvar("zp_forze_push", "7.5") // Zombiyi Fırlatma/İtiş Gücü
say /force // Kick Yetkisi Olan Adminlerin Ücretsiz Kalkan Alanı Bombası Almasını Sağlar.
GÖRÜNTÜ
Rar Şifresi
Grenade Trail Kullanıyorsanız Konsola "amx_cvar grenade_he 075255075" Komutunu Girin
Descriptive Fire In The Hole Kullananların Bunu İndirip Mevcut Olanı Kaldırması Gerekiyor: Desc Bio
Biohazard Işık Bombası Kullanıyorsanız Bunu Kurup Eskisini Kaldırın: Bio HE-SmokeFlare