Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Silinmiş Konu   | Hazırlık zamannindan sonra tas oynatamama

Konu

Herkezin yaptığı yere geçtiği zamandan sonra kurucu dahil kimse taş oynatamasin

Bu daha önce çok fazla istenmişti fakat bu modun içinde bir özellik olduğu için modu atman gerekiyor. Eğer sunucu sağlayıcının panele koymuş olduğu BB Mod'u kullanıyorsan o biraz zor. Ama şöyle bir şey yapılabilir; yerleşme süresi bittikten sonra yani zombiler salındığı zaman herekese build ban atılabilir. El başı ise yani hazırlık aşamasında da ban kaldırılabilir.

(21-08-2019, Saat: 22:10)Kalipso22 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu daha önce çok fazla istenmişti fakat bu modun içinde bir özellik olduğu için modu atman gerekiyor. Eğer sunucu sağlayıcının panele koymuş olduğu BB Mod'u kullanıyorsan o biraz zor. Ama şöyle bir şey yapılabilir; yerleşme süresi bittikten sonra yani zombiler salındığı zaman herekese build ban atılabilir. El başı ise yani hazırlık aşamasında da ban kaldırılabilir.
Hmmm teşekkür ederim mesala 2.30dk base 30sn hazırlık 3dakka geçince herkese ban atıp sonraki raundda bütün banlar kaldırılsa?

Boş vaktimde bakacağım.

modu atın halledelim

(22-08-2019, Saat: 14:22)ITenGriTR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: modu atın halledelim
Mod derken kurulu olan bb modumu
@Kalipso22 yapicagim demişti dünden beri yapar herhalde

Basebuilder kütüphanesi baktım fakat sadece oyuncu banlı mı diye bilgi çekiliyor. Oyuncuyu banlayacak bir yönlendirme yok. O yüzden modun içerisinden yapmamız gerkeiyor.

(23-08-2019, Saat: 11:55)Kalipso22 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Basebuilder kütüphanesi baktım fakat sadece oyuncu banlı mı diye bilgi çekiliyor. Oyuncuyu banlayacak bir yönlendirme yok. O yüzden modun içerisinden yapmamız gerkeiyor.
basebuilder mod 6.5

Modun .sma dosyasını ek'e koyabilir misin ? Yani panele yüklediğin dosyayı.

(23-08-2019, Saat: 14:42)Kalipso22 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Modun .sma dosyasını ek'e koyabilir misin ? Yani panele yüklediğin dosyayı.
ben sadece panelden açtım modu sma yok

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Build timeden sonra silah / Basebuilder yusobas 7 918 10-08-2017, Saat: 09:08
Son Yorum: SwindLer
BUILD TIME'DAN SONRA ADMINLER TAŞ OYNATAMASIN Aconyonn 4 730 07-07-2017, Saat: 23:19
Son Yorum: Mariachi

Task