Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Build timeden sonra silah / Basebuilder

Konu

arkadaşlar build timeden sonra otomatik olarak sadece 2 tane silah secenegi versin ak47 ve m4a1 seçenegi versın ıstıyorum ?

@NeverGaming Ailesi Basebuilder Zombie

Server İP: 46.20.15.111

Yetkili Slotluk Bedavadir.! :heart:

Brave Man Ona Gerek Yokkı Yapılır Gene Aga Gülücük

Hayat Fani Ölüm Ani Bir Kez Tıklasan Ne Olur Yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
TIKLAAAAAAAA PLEASE
@kapkep9000 yap o zaman bekliyoruz.

# Forum Kuralları #

And who wants to be king...
@Epslion Ben Yaparım Demiyorum Yapılabılır Dıyorum Belırlı Bir Zaman Verilir Zamandan Sonra Otomatik Silah Verilir Ben Jbmenuyu Yapmaya Uğraşıyorum Gülücük

Hayat Fani Ölüm Ani Bir Kez Tıklasan Ne Olur Yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
TIKLAAAAAAAA PLEASE
Bilginiz yoksa fikriniz de olmasın,
Mod içinde time dan sonra otomatik olarak seçilecek silah listesi geliyor,
Modu atarsanız ayarlarız.

# Forum Kuralları #

And who wants to be king...

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Silinmiş Konu   | Cs 1.6 Silah Menüsü MuptezeLBeyS .^^ 2 377 18-09-2020, Saat: 13:10
Son Yorum: JwG
Silinmiş Konu   | Furien Yerden Silah Almayı Engelleme Fuvetzkertz 1 399 10-12-2019, Saat: 10:29
Son Yorum: By.KinG
Silinmiş Konu   | csgo skinli silah menü mehmed654 3 415 25-09-2019, Saat: 23:51
Son Yorum: ITenGriTR
Silinmiş Konu   | Basebuilder Severimde kaplanlar25 7 423 20-09-2019, Saat: 20:37
Son Yorum: Aconyonn
Silinmiş Konu   | Basebuilder Severimde kaplanlar25 2 311 17-09-2019, Saat: 20:20
Son Yorum: !AKINCI!

Task