Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Silinmiş Konu   | GunGame MapChooser Ayar

Konu

Öncelikle plugine istediğim amx_oylamabaslat komutunu ekleyen Aconyonn 'a teşekkür ederim. Sorunsuz bir şekilde çalıştı. 
Son bir isteğim daha olacak şimdi benim gungame serverimde default olan mapchooser.amxx eklentisi gungamede son levelde bombayla adamı öldürüp sonrada bıçakla adamı öldürdüğün zaman map oto değişiyor. Burdaki anlatmak istediğim bu map oylama pluginindede el sonu değilde turun sonunda değişmesini istiyorum. Bunu yapabilirseniz çok sevinirim teşekkür ediyorum.

.sma map01.sma (Dosya Boyutu: 16.38 KB | İndirme Sayısı: 0)
El sonunda değilde turun sonunda derken anlamadım.

Pouex(Görkem Bacısısikişenoğlu)'in anasını götünden sikeyim.
Emirhan SkürtSkürt seninde ananı sikicem sıradasın.
Dediğim gibi ferudun ve berke lafım yok.
forum.csduragi.com
(09-04-2019, Saat: 15:17)Aconyonn Adlı Kullanıcıdan Alıntı: El sonunda değilde turun sonunda derken anlamadım.
Usta şimdi nasıl anlatayım sana gungame oynadıysan bilirsin şimdi bu pluginde oylama yapıyor ve bir sonraki map belli oluyor serverimde atiyorum 1 vs 1 oyuncu var herhangi oyuncu karsidaki adami oldurunce el bitiyor bittiği zaman map değisiyor bu sekilde olmayacak gungame sisteminde levelli sillah atlama sistemi var tekli tabancalarla baslarsin 2 adam oldurdukce seviye atlarsin ve bir ust silaha gecersin son weapon ise bomba + bıcakladıgin zaman el biter ve biri kazanir mapda degisir default plugin olan mapchooser de bu ayar var simdi bu pluginde bu yok el bittigi zaman map hemen degisiyor kazanani belli olmuyor

Son Düzenleme: 11-04-2019, Saat: 00:07, Düzenleyen: Kalipso22.
Konu güncellenmediği için çöpe taşınmıştır.

Forum kurallarına aykırı olduğun için konunuz silinmiştir .

Bir Hata Söz Konusu Olursa Bizlere Ulaşarak Düzeltebilirsiniz.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Silinmiş Konu   | Banner Ayar TRLegendary57 3 301 13-04-2019, Saat: 20:57
Son Yorum: MuhammeDesiqn
Silinmiş Konu   | Banner Ayar TRLegendary57 1 304 13-04-2019, Saat: 18:09
Son Yorum: MuhammeDesiqn
Silinmiş Konu   | ÖZEL AYAR [AUTOEXEC] YARDIM ALİREİSSS60133 1 478 18-07-2018, Saat: 14:11
Son Yorum: ! RasKoLn. !
Silinmiş Konu   | beyler lazere ayar çekebilecek olan varmı shape123 6 623 04-03-2018, Saat: 16:39
Son Yorum: ITenGriTR
Silinmiş Konu   | gungame server ayarlaması ferofero123 11 1,234 07-02-2018, Saat: 18:23
Son Yorum: ITenGriTR

Task