Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Silinmiş Konu   | beyler lazere ayar çekebilecek olan varmı

Konu

Son Düzenleme: 24-02-2018, Saat: 20:32, Düzenleyen: shape123.
beyler düzgün çalışan lazer varsa oda olur kurarım sw ye yoluma bakarım. yoksa ha bunu editleyebilecek birisi varmı?
mesela insan kurdu lazeri ama sonra zm oldu. o zm olunca kurduğu lazerde kalksın. zm ölünce kurduğu lazer kalksın. oyun sonlanıncada kalksın şidmiden teşekkür ederim.

.sma LaserMine.sma (Dosya Boyutu: 38.95 KB | İndirme Sayısı: 2)
Son Düzenleme: 24-02-2018, Saat: 21:44, Düzenleyen: Hüseyin [YMK].
Ya imkanım olupta sana yardım edememek cidden kötü. Mobildeyim yinede yardım etmeyi denerim telefondan Gülmekten Ölüyorum

Dediğin şekilde Lazer plugini var yakında eklenti paylaşımda paylaşıp konu linkini atarm

@nicqsiz bekliyorum kardeşim çok teşekkür ederim

BUYUR; direk plugini kur tüm CFG ayarları ayarlı  Gülücük

.rar zmlz.rar (Dosya Boyutu: 7.89 KB | İndirme Sayısı: 5)
@nicqsiz aga arşiv hatalı diyo açmıyo rar dosyasını

@ shape123 site genelinde hata bulunmaktadır. Yarın giderilicektir.

Forum kurallarına aykırı olduğun için konunuz silinmiştir .

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Silinmiş Konu   | Bannerlord indirebileceğim bir yer varmı? tenekeci34 4 256 18-09-2020, Saat: 02:58
Son Yorum: TheFlash
Silinmiş Konu   | bana yardımcı olabilecek hack bilgisi olan var mı yusufyildizx 3 383 16-09-2020, Saat: 21:46
Son Yorum: TheFlash
Silinmiş Konu   | Jailbreak ıçın T Model Cüce Modeli Varmı YagizLoL_ 1 215 14-09-2020, Saat: 10:28
Son Yorum: By.KinG
Silinmiş Konu   | Bu Jailbreak icin bunun beyaz modeli olan varmi Nejovte 7 548 30-11-2019, Saat: 12:00
Son Yorum: By.KinG
Silinmiş Konu   | BU RESİMDEKİ HATA NEDİR BİLEN VARMI ? canavar086 4 298 18-10-2019, Saat: 18:52
Son Yorum: Smash

Task