Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Gelişmiş Silah Menu [BETA]

Konu

Konu Güncellendi Bug Kapatıldı !!!

Hayat Fani Ölüm Ani Bir Kez Tıklasan Ne Olur Yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
TIKLAAAAAAAA PLEASE
@kapkep9000 Burada tartışmayın, birdaha konu açılırsa tartışırsnız ban sebebi!!
Ek olarak bug devam etmekte, silah üstüne silah alınabiliyor, pro serverler böyle birşey istemez, adam elinde 10 silahla mı ilerleyecek,
Bugu giderin lütfen.

# Forum Kuralları #

And who wants to be king...
@Epslion
Farkettik Hata Vardı Düzelttik Yeniden Güncellendi Ve Çalışıyor

TIKLAAAAAAAA PLEASE
m4a1 alıyorum bıçak gidiyor, emin misiniz düzelttiğinize ?

# Forum Kuralları #

And who wants to be king...
@Epslion
Farkındayım Sen Demeden Oncede Farkındaydım AhmetEfilin Güncellemesini Bekliom Afk Kaldı Çocuk Gülmekten Ölüyorum Gülmekten Ölüyorum

TIKLAAAAAAAA PLEASE
Son Düzenleme: 07-08-2017, Saat: 14:22, Düzenleyen: SwindLer.
Konu Kilitlenip çöpe taşındı , kimse yazmasin nie tasindi die

Verified Females

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Silinmiş Konu   | Csgo Menu verirmisiniz düzgün KuralsizHD 2 3,805 18-09-2020, Saat: 18:32
Son Yorum: JwG
Silinmiş Konu   | CSGO MENU LAZIM Cyroxx 1 423 18-09-2020, Saat: 18:32
Silinmiş Konu   | Cs 1.6 Silah Menüsü MuptezeLBeyS .^^ 2 323 18-09-2020, Saat: 13:10
Silinmiş Konu   | Ücretsiz Furien Mod CT ve T Menü lazım coolzje 1 255 06-07-2020, Saat: 23:53
Son Yorum: By.KinG
Silinmiş Konu   | ACİL bbmenu ve class menu lazım yapana kurucu vericem enesbaba123 1 276 06-07-2020, Saat: 23:51
Son Yorum: By.KinG

Task