Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Gelişme Büyüme

Konu

Merhaba Arkadaşlar her 1500 üyede bir felan böyle bir açıklama yapıyorum . Sırası gene geldi .d

CSAilesi.COM ' Forum Sitemiz Şuanda Counter Strike' nin en aktif cs forumu bunu artık birisine kanıtlamaya ihtiyacımız yok
tüm cs forumlarından en aktif ilgileniyiz üye sayımız CEO Puanımız az olmasına rağmen çok hızlı artıyor bu sizin tavsiyeleriniz sayesinde oluyor sizlere binlerce teşekkürler. CSAilesi.COM Geçmişte çok büyük sorunlarla karşılaşmış olan bir forum adresidir ancak şuanda ekibi sağlam oldugu için hızla büyüyor çoğu sıradan forumları geçtik sunucu forumlarıyla yarışıyoruz burda isim vermeme gerek yok ancak yakındada onları üye sayısında geçiceğiz zaten aktiflikte geçtiğimiz her türlü ortada.  Şuanda paylaştığımız her eklenti nerdeyse cs serverlerinin %40-%50 sine kuruluyor eklentiye göre bu tabikide gurur verici ancak bu başarının ardından onlarca fakeniz etrafa dağılıyor ve benim yetkilililerin isimleriyle sizden yetkiler vs. istiyor biz yetki istemeyiz zaten hepiminiz sabit bir klanı var benimki şuan pasif olasada hepiminizin klanı var napalım başka bir klanda yetki aç gözlüyümüz .d
Neyse arkadaşlar bu açıklamamın ana yerine geliyim foruma yeni gelen tüm arkadşlar hoşgeldiniz. İyi forumlar dilerim Bizi tercih ettiğiniz için siz kazanıcaksınız . 

CSA TeaM Nedir ? 

CSA TeaM 'ın Açılımı CSAilesi Team/Takım'ıdır Son Zamanlarda bu isimle büyüyen ekibimizde gelişmekte bu ekibe alım basit değildir orjinaline tabiğikide bu ekibe sadece pluginci/mapper/grafiker gibi kişiler alınır . Herhangi bir durumda ekip üyeleri ekip yetkililerini dinlemekleri yükümlüdür ve tüm ekip üyeleri yetkilileri birbirini savunmalıdır örn. Bir sorun oldugunda ekip üyesini tüm ekip %100 savunmalıdır.

CSATeaM Üyelerinin Çoğunlugu CO Admin Üstüdür dışardan alım çok yapmıoruz. Bu ekip TeaM Felan yazıor die sv saldırı fln atıyor diğe düşünmeyin bizim saldırıyla işimiz olmaz biz kordineli çalışan ekibiz desek daha iyi olur

Hangi Yetkiye Nasıl Sahip Olurum ve Özellikleri Nelerdir ? Öğrenme İçin TIKLA
4000 Üye Etkinliği Başladı Durma Sende Katıl Tek Yapman Gereken TIKLAMAK.
Tekrardan  ;
CSA @ TeaM
CSA @ WeB TeaM
CSAilesi.ORG ' Ekibine Teşekkürler.
Saygılarımla Forum Admininiz MawiLarq

En Aktif Cs Forumu ---CSAilesi.com---

Çakalların Hükmü Kurt Ayağa Kalkana Kadardır.
                                                             [Csailesi.com]
                                                         [FORUM KURALLARI]
Son Düzenleme: 01-07-2017, Saat: 23:38, Düzenleyen: Mariachi.
Bu durumum en çok benim başıma geldi 1 hafta içinde 6 serverden beni telefonla aradılar senin nick ile ts biri geldi senmisin falan bakın beyler ben hiç bir.şekilde başka ts lere girmem csailesinin ana ts si var ben sürekli ordayım bu tür durumlarda bana www.facebook.com/mariachi.sahin >>>> Bu facem benim 

Eyer bu tür sorunlar başınıza gelirse bana burdan ulaşabilirisiniz. Tekrar diyorum her ben mariachi  im diyene inanmayın kesinlike panel yetki ve.benzeri şeyler kesinlikle istemem

CSA daha iyi yerlere gelicek ?

Bu Forum İlk Açıldıgı Zaman Kayıt Olmuştum
İlk Bir Forumda Baya Bi Süredir Varım
Csaiesli Daha İyi Yerlere Gelicek
Bide Mawilarq Benim Süper Üyeyi Verirmisn Artık Gülücük

İLETİŞİM : FACEBOOK TIKLA
(01-07-2017, Saat: 23:55)Studiod HuLK Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu Forum İlk Açıldıgı Zaman Kayıt Olmuştum
İlk Bir Forumda Baya Bi Süredir Varım
Csaiesli Daha İyi Yerlere Gelicek
Bide Mawilarq Benim Süper Üyeyi Verirmisn Artık Gülücük
1000 Yorum olunca verilecektir

Teşekkurler

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Task