Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Silinmiş Konu   | Futbol Tasarimi

Konu

Son Düzenleme: 21-05-2019, Saat: 19:38, Düzenleyen: jurse99.
Merhaba  Arkadaşlar bildiğiniz üzere cs1.6'da  futbol (soccerjam)  oyun  modu bulunuyor  ve  kendi sunucumuzda bu  oyun  modu kullanılıyor
ben sizten  DsnP ~  Soccerjam  Arena Yazan ve servere bağlandığında server  ekranında hoş  güzel  tasarımlı  1 adet banner istiyorum yapabilirmisiniz  teşekkürler. Gülücük

@ jurse99 Konu şablona uygun değil lütfen uygun şablona göre konunuzu açınız

- Web Site Yazılımı
- Kontrol Panel Yazılımı
- Otomasyon Sistemleri
@"Lostvayne" tam olarak anlayamadım istek bölümüne açtım konumu.

grafik tasarım istek bölümüne gel orda şablon var birde kuralları okuyup tekrar açınız.

@"Lostvayne" bu konumu kapatırmısınız tekrardan uygun şekilde açacağım.

Forum kurallarına aykırı olduğun için konunuz silinmiştir .

Bir Hata Söz Konusu Olursa Bizlere Ulaşarak Düzeltebilirsiniz.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Silinmiş Konu   | CSOyuncu.com - Online Oyun Sunucuları // Grafik Web Tasarımı mrstipfan 2 268 18-08-2020, Saat: 15:00
Son Yorum: MawiLarq
Silinmiş Konu   | Futbol Modeli Ters yazi. jurse99 6 608 12-12-2019, Saat: 07:14
Son Yorum: By.KinG
Silinmiş Konu   | Futbol Takım Modeli Texture Düzenlemesi jurse99 1 246 28-11-2019, Saat: 09:47
Son Yorum: By.KinG
Silinmiş Konu   | ReisLeR | Banner Tasarımı #2019 #Yeni fevershm 1 333 18-10-2019, Saat: 13:56
Son Yorum: MawiLarq
Silinmiş Konu   | ByGhost Design Glitch Efektli Türkçü Tasarımı ByGhost 1 425 30-09-2019, Saat: 19:42
Son Yorum: !AKINCI!

Task