Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Silinmiş Konu   | Futbol Modeli Ters yazi.

Konu

Son Düzenleme: 14-05-2019, Saat: 18:23, Düzenleyen: jurse99.
Merhaba Arkadaşlar elimde futbolcu modeli var ve bunların texture'lerini düzenliyorum lakin şöyle bir problem bulunmaktadır bknz: https://i.hizliresim.com/Llkbq0.jpg görüldüğü gibi ben modelin arka kısımına a dan z  ye doğru örnek amaçlı  A  B C D E F --- Yazdım ve texture'yi  half life model wiever e yükledim ancak model wieverde gözüken haline bakalım: https://i.hizliresim.com/ZXv9PV.png  burada ise tam tersi F E D C B A OLUYOR VE HARFLER SANIRSAM TERS DÖNÜYOR  TEXTURE'ye  örneğin  skt  yazmak istiyorum tks olarak yazdığımda sıralama wiew programında düzgün çıkıyor lakin bu sefer'de harfler ters  şekilde oluyor bunu nasıl düzeltirim veya sebebi nedir.

DİPNOT ORADA A B C D E F SIRALAMASININ ALTINDA KULLANDIĞIM MODELİN KENDİ YAZISI VAR ÇEVRİLMİŞ ŞEKİLDE SELÇUK İNAN YAZMAKTADIR BU NEDEN BÖYLE YANİ YAZIYI NE ŞEKİLDE YAZMAM GEREKİYOR DÜZGÜN ÇIKMASI İÇİN

@Zeze.Stained anladım hocam fakat o şekilde nasıl yazıcam araştırma vs yaptım aynalı yazma stili kullandım bir türlü kavrayamadım işi ne şekilde nereden yazacağım hangi uygulama lazım açıklarmısınız bilginiz varsa

(15-05-2019, Saat: 01:40)jurse99 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Zeze.Stained anladım  hocam fakat o şekilde nasıl yazıcam araştırma vs yaptım aynalı  yazma stili kullandım bir türlü kavrayamadım işi  ne  şekilde  nereden yazacağım  hangi  uygulama  lazım açıklarmısınız bilginiz varsa
Photoshop`tan rahatlıkla yapabilirsin veya texture at yaziyim ben

Instagram; zeze.stained
Facebook; Stained
Youtube; Stained
Steam; Zeze;Stained.
@Zeze.Stained ben bir çok model yapıcağım ve bu yüzden sürekli size texture atamam şuan ps kurulumunu yaptım açtım ve tekrar orda yazmayı denedim ama wiew de yine aynı şekilde çıkıyor adım adım yapmam gereken bir şeymi var acaba ?

@Zeze.Stained Tamamdır kardeşim ben şimdi çaktım köfteyi ters çevirmek gerekiyormuş şuan denedım istediğim gibi oldu yardımın için teşekkürler Gülücük

Forum kurallarına aykırı olduğun için konunuz silinmiştir .

Bir Hata Söz Konusu Olursa Bizlere Ulaşarak Düzeltebilirsiniz.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Silinmiş Konu   | Jailbreak ıçın T Model Cüce Modeli Varmı YagizLoL_ 1 213 14-09-2020, Saat: 10:28
Son Yorum: By.KinG
Silinmiş Konu   | Zombie Escape Turuncu Asranot Modeli İsteği Ümit26 1 358 21-12-2019, Saat: 16:13
Silinmiş Konu   | Admin cp verdiğinde cıkan yazı MoruQ* 1 289 14-12-2019, Saat: 16:53
Silinmiş Konu   | İstek player modeli ATEŞ BAŞKAN 1 330 12-12-2019, Saat: 07:13
Silinmiş Konu   | İstek Aug Modeli kaancilek71 1 388 30-11-2019, Saat: 12:08