Herkes Kendini Tanıtınca Ferudun Geri Kalır Mı ?
Benim Adım Ferudun
Kullandığım Nickler ;
KeyfeKeder (Bir Yerden Duymadığım Ve Kimsede Görmediğim Arattığımda Bilindiği Çok Düşük Olan Bir Nick. Benden Sonra Kullanılmaya Başlamıştır.)
Cristo (Bilindiği Az Çok Olan Nick'in Kötü Bir Olay Sonucu Değiştirilmiştir.)
Ferudun (Bi Ara Orjinaliyle Takıldım Güzeldi.)
` bRae (En Son Kullandığım Nick Hayırlı Uğurlu Olsun.)
CsAilesi'yLe İlk Günüm
Tam Hatırlamıyorum, Hatırladığım Kadarıyla İlk Kez PawnTr'de Yada Daha Önceden Tanışdığım [b]@ MawiLarq İle Önceden Tanışmıştım. PawnTr'den Sonra CsAilesi CsAilesi'nde Olaylar Olduğu İçin Kapatıp Açılmıştı. Ve Hala Kendisine Yediremiyenler Saldırı Sonucu Düşürüp Yine Ayağa Kalkmıştır. En Son Olarak Ben Ve @TheFlash Olarak Forumu Baştan Kurup Yeni Haliyle Ortaya Koyduk.[/b]
Pluginlerle Aram Nedir ?
Pluginlerle Aram Şuanlık İyi Olmasa da Pluginleri Editlemede Biraz İyiyim. İnşallah Tam Takım Öğrenip Sizlere Yardım Etmeyi Çok İsterim. Herşey Para Değildir. Eğlenmek Amaçlı Bir Server Açıp Pluginsiz Kalanlar İçin Herkese Destek Konusunda Yardım Ederim. Elimden Geldiğini Ve Daha Fazlasını Yaparım.
Konu Sayın Neden Az ?
Fazla Konum Yok Hatta Hiç Diyebiliriz. Güzel Pluginler Bulsamda Paylaşmak İstiyorum. Ancak Bulduğum Pluginlerin Hepsi Bu Forumda Mevcut Olduğundan Paylaşamıyorum.
Tanışma Fastımız Az Bile Olsa Beni Tanımanızı İstedim. Ek Bilgiler Öğrenmek İstiyorsanız Yorumun Altında Yazarsanız Sevinirim.
Yazı Konusunda Çok Hoş Durduğu İçin Büyük Küçük Harfleri Kullanıyorum