Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

ExROOT// w4s Kimdir?

Konu

Özel Bilgilerim :
İsmim : Sarper Mete Saygın
Doğum Tarihim : 27.11.1999
Ülke : Türkiye
Hayatta Başarılarım :
Ben İlk Grafiker Olarak Başladım Sonra Web İşleriyle İlgilenmeye Başladım Amatör Bi Forum Kurmuştum Oradan Her şeyi MyBB Falan Öğrendim Öğrenmek Güzel Bir Şeydir Kafaya Taktımı Yaparsın [Resim: smile.png]

CS 1.6`da Başarılarım
Ben İlk Olarak JailBreakla Başladım Başka Modlardan Anlamam Nickim 'Flash Olarak Başlamıştım Sonra Slot Falan Öğrendim İlk Olarak Slot Olarak Başladım Sonra Komutculukla Devam Ettirdim.

CSAilesi.COMu Nereden Gördüm ?
İnternette Cs forumları arayıştayken burayı buldum bu insanları güzel insanları tanıdım. çok hoş birşey hele MawiLarq,TheFlash,Ferudun,NeoKreodo.

Grafikerlik Alanınız Nedir?
Grafikerlik alanım bir arkadaşımın profesyonel çalışmalarına özenerek başlamış bir hayat bağımlılığıdır. Yaklaşık 3 senedir uğraşmaktayım. İlk 1.5 senemde 1.432 Tasarım yapıp sattım ve bir tanesi 10 tlden oluşuyor. Şu sıralar ise 1 sene içinde tüm tasarımlari ücretsiz yapmaktayım.

Kodlama Alanın Ne ile İlgili?

Kodlama alanım SA:MP Mod işlerinde başlamıştır. Yaklaşık 1.5 senedir bu işlerle uğraşıyordum. Ekibim _Backup,Sefa,Doukan idi. Bu işlerde hâla devam etmekteyiz(im) Çünkü ekip dağıldı. Yeni ekip üretiyorum. ücretsizdir buda...

Artık Benden Bu Kadar. Hayatta Başarılar. İyi Forumlar.

Başarılar

Tanıştığıma memnun oldum...

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
FakeDesigN Kimdir ? Ne İşler Yapar ? FakeDesigN 6 1,125 20-01-2020, Saat: 23:14
Son Yorum: karabeybı
KONYALI Kimdir ? ( Bence OKU ) KONYALI 1 454 19-01-2020, Saat: 01:45
Son Yorum: MawiLarq
Siyah Sancak Kimdir ? muhammet0660 2 379 06-01-2020, Saat: 16:16
Son Yorum: muhammet0660
FurkanGs1905 Kimdir ? Furkangs1905 2 389 08-12-2019, Saat: 00:32
Son Yorum: Furkangs1905
Virüs* [ DoktorBey ] Design Kimdir ? Hüseyin Orkun 7 477 21-11-2019, Saat: 10:20
Son Yorum: MarcoGames

Task