Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

esd yer kaplamaları

Konu

#1
Antistatik elektrik akımı oluşmasını önlemektedir. Antistatik Pvc Zemin Kaplama da hassas elektronik aletlerin bulunduğu ameliyathane zemin kaplama gibi mekanlara özellikle döşenerek.

Pvc antistatik zemin kaplamaları bu ürün homojen pvc kaplama sınıfında ve 2 mm kalınlıktadır.

Ve tek katmandan oluşur. Antistatik yer kaplaması en önemli avantajları arasında antibakteriyel antistatik özelliğe sahip olması yer almaktadır.

Böylelikle hiçbir bakteri yüzeylerinde barınamaz ya da üreyemez. Ve bu durum daha hijyenik olmasını sağlamaktadır. Antistatik yer döşemesi bu sebeple özellikle hastane gibi ortamlarda daha çok tercih edilmektedir.

Bir diğer özelliği ise temizliğinin de oldukça kolay olmasıdır. Antistatik Pvc zemin kaplamaların en dikkat çeken avantajlarından bir tanesi de antistatik özellik göstermesidir. Esd Pvc zemin kaplamaların pek çok modeli bulunmaktadır.

Bu aletlerin statik yükten etkilenmesini engellemektedir. Antistatik zemin kaplama statik yükün doğrudan toprağa geçmesini sağlamaktadır. Antistatik yer kaplamaların içine karbon emdirilmektedir. Bu da bu kaplamalara antistatik özellik vererek statik elektriğin ortamdan uzaklaştırılmasına sağlamaktadır. Antistatik yer döşemeleri insanların vücudunda da bir miktar durgun elektrik bulunmaktadır.

Bu durgun elektrik de bazı hassas cihazların kullanımını etkilemektedir.

Bu sebeple özellikle hastane laboratuvar fabrika gibi mekanlarda Antistatik Pvc Zemin Kaplama kullanılmaktadır. Antistatik taban kaplama ürününün bir diğer ad conductıve pvc yer kaplama diye bilinir. Daha detaylı bilgi ve antistatik pvc zemin kaplama fiyatları için bize ulaşabilirsiniz.

Elektriksel iletkenlik değerleri (10^4, 10^5 ve 10^6 ?) aralığında olan yarı iletken sistemlerdir.

Parlayıcı patlayıcı atölyelerinde, elektronik devre imalat atölyelerinde, hastanelerde, laboratuvarlarda ve statik elektrik yükünün çok fazla olduğu alanlarda kullanımı kaçınılmazdır.

Dolayısı ile Ameliyathaneler, laboratuarlar, sistem odaları, bilgisayar odaları, elektronik endüstrisi, patlayıcı madde üretim tesisleri, petro-kimya endüstrisi, kısacası hassas elektronik aletlerin bulunduğu tüm özel mekanlarda antistatik pvc yer döşemesi kullanılmalıdır. ESD zemin kaplama malzemesi seçerken çok dikkatli olmalısınız.

Antistatik pvc yer döşemesi renk uyumunun insan sağlığına olumlu katkıda bulunur. İşte bu yüzden yenilenen ESD zemin kaplama mimarlara daha çok desen kombinasyon esnekliği sunmak amacıyla zenginleştirildi.

Yoğun trafiğe dayanıklı ve kaliteli bir zemin kaplama malzemesi olan antistatik pvc zemin kaplama m2 birim fiyatı olarak hesaplanır. İşçilik ve malzeme dahil fiyatlarımız işin kaç m2 ve hangi ilde olduğuna göre değişir.


Cevapla


Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Task