Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Efsanevi Ramazan Banneri #New [ 2 0 1 9 ]

Konu

Son Düzenleme: 30-04-2019, Saat: 19:09, Düzenleyen: MuhammeDesiqn.
Tasarım Yapımcısı : Grainy
Tasarım İsmi : Ramazan Banneri 
Tasarım Sürüm : v1
Kullanım Alanları & Onemli Bilgileri :  Sadece Bu Foruma Ozeldır .

Görüntü : 

[Resim: 5cc86dc18856b_ramazanbannerv2.gif]

[Bu bir gizlenmiş içeriktir. Eğer doğru adımları uyguladıysanız aşağıdaki şifre size açılacaktır.]
Bu İçeriği Görüntüleyebilmek İçin Hesabınıza Giriş Yapmış Olmalısınız. Eğer Bir Hesabınız Yok İse Kayıt Olup İçeriği Görüntüleyebilirsiniz.

[Bu bir gizlenmiş içeriktir. Eğer doğru adımları uyguladıysanız aşağıdaki şifre size açılacaktır.]
Bu İçeriği Görüntüleyebilmek İçin Hesabınıza Giriş Yapmış Olmalısınız. Eğer Bir Hesabınız Yok İse Kayıt Olup İçeriği Görüntüleyebilirsiniz.

Uslu Bir Çocuk Olmazsanız , Hayat Sizi Küçük Bir Gangster'e Çevirir . !
Eline sağlık Ramazan bannerları gelmeye başladı

Forumdaki bir bannerden alıntı görüyorum sanki can Gülücük

(30-04-2019, Saat: 19:13)Rix Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Forumdaki bir bannerden alıntı görüyorum sanki can Gülücük
Kardeşim millete laf atmaktan bıkmadın heralde Yargı dağıtmaya çalışıyorsan yargı dağıtasım geliyor sana

(30-04-2019, Saat: 19:19)MuhammeDesiqn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(30-04-2019, Saat: 19:13)Rix Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Forumdaki bir bannerden alıntı görüyorum sanki can Gülücük
Kardeşim millete laf atmaktan bıkmadın heralde Yargı dağıtmaya çalışıyorsan yargı dağıtasım geliyor sana
Tuhafmısın sen? Yargı dağıtacak son kişisin bana uzatma.

Can zaten benim oyuncum, kendisiyle de yeterince samimi olduğumu düşünürekten ufak bir şakasına uyladığım bir yazı o bilip bilmeden gereksiz yorum atmaman dileğiyle birdaha.

YA HAYRAN KALACAKSINIZ YA DÜŞMAN!

İKİ KRALLIK TEK SERVER!

SUNUCU IP : 95.173.173.104

Görüşmemek üzeriyle Birdaha Gel len buraya

Eline sağlık dostum Gülücük

Tasarım hoş ama ip yazma yerleri kısa olmamışmı öğrneğin 95.173.173.XXX sığmaz oraya yada vardır bir yolu siz daha iyi bilirsiniz benden.

(30-04-2019, Saat: 19:23)MuhammeDesiqn Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Görüşmemek üzeriyle Birdaha Gel len buraya
Vallahi sonunda beklediğim şeyi yaptın. O elini öpmek istiyorum Gülmekten Ölüyorum

Ulaşmak isteyen : S T E A M
Kulak Çek = Morelow  Huh

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Banner   | En Efsane Yılbaşı Banneri (PSD) (Blue,Red) (Color Pack) Who is 48 4,124 21-12-2024, Saat: 02:30
Son Yorum: slawkeke
Zula ZA - ZP Satış Banneri PSD Emre Şen 47 2,876 05-04-2024, Saat: 19:11
Banner   | Taarruz Efsane Banneri Emrullah* 83 4,974 26-03-2024, Saat: 20:22
Ramazan Banner V2 | FalconDesigN FalconDesigN 20 1,220 20-03-2024, Saat: 18:56
Ramazan Banneri Efsane Kıp Kırmızı [ 2 0 1 8 ] TheNighTMoRe 32 3,206 15-03-2024, Saat: 20:06

Task