Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Deathrunda LR Atılıyor Redbull Basılıyor

Konu

Merhaba, Jail Sunucum Var Fakat, Boşken Deathrun Açtığımda, Redbull Basılıyor. LR Atılıyor. Oyuncular Rahatsız Oluyor Server Boşalıyor. Yardım Eder misiniz? forumda bu plugin varmı diye araştırdım bulamadım. varsa da aşşağıya Link bırakırsanız sevinirim Teşekkürler şimdiden

mapconfig kullanın. Direk Plugins.ini ye yazarsanız aynı senaryoyla karşılaşırsınız.

Tekrar Görüşmemek Üzere.
(21-08-2019, Saat: 23:28)RuHSuZ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: mapconfig kullanın. Direk Plugins.ini ye yazarsanız aynı senaryoyla karşılaşırsınız.
nasıl yani zahmet olmazsa biraz daha anlatır mısın link vs. varsa atar mısın

Csdurağındamısın ?

Union CSGO Mode
(21-08-2019, Saat: 23:37)WX\'Timer Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Csdurağındamısın ?
OyunYöneticisi

(21-08-2019, Saat: 23:43)Jicoley0312 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(21-08-2019, Saat: 23:37)WX\ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Csdurağındamısın ?
OyunYöneticisi
Map'e özel yapınız panelin en altında bir kısım var normal eklentinizi kapatın sonra map'e özel kısmından aktif edin minecraft'ı

Union CSGO Mode
Eklentileri eke bırakın yada eklentilerin hangi tür maplerde çalışması hakkında size bir oyunyöneticisi hizmet sunmuş değerlendirin derim

Boş ol , boş ol , boş ol.
Konunuz Çözülmüş İsteklere Taşınmıştır.

Boş ol , boş ol , boş ol.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
redbull akSakaLLı. 2 372 16-02-2019, Saat: 11:38
Son Yorum: ITenGriTR
RedBull El Başı Sınırlama [Yardıma İhtiyacım Var] KurmayUgur 2 365 15-01-2019, Saat: 20:09
Son Yorum: Kalipso22

Task