Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Silinmiş Konu   | CSmiLeFaCe 16v16 Maç Botu Eklentisi [Ücretli]

oxy
3
439

Konu

#1
Son Düzenleme: 02-08-2019, Saat: 20:47, Düzenleyen: Pizza.
eklenti yazari : Yek-'ta'dir

Çoğu pro server sahibinin aradığı maç atma eklentisinin çok daha iyisidir. Takım ismi değiştirme, takım taglerini ayarlama, oyuncuların takım tagini otomatik nicklerine alması ve maç ayarlarını tek bir menü üzerinden istediğiniz gibi düzenleyebilme. Hepsi bu maç botunda.



Eklenti tek bir menü üzerinden işliyor. Bu menuye girmek için konsola csm_macmenu yazmanız gerekmektedir.
Maci Baslat; Maç için takım ayarları yapıldı ise maçı başlatır. Eğer takım ayarları yapılmadıysa maçı başlatmaz, size uyarı olarak say'den önce takım ayarlarını yapın yazar.
TE Takimini Ayarla; Bu seçeneğin iki farklı sonucu var. Birincisi eğer oyunculara tag aldırma kapalı ise sadece takım ismi gir, ikincisi eğer oyunculara tag aldırma açık ise önce takım ismi gir sonrada bu takım için oyuncuların otomatik alacağı takım tagini gir.
CT Takimini Ayarla; Bu seçeneğin iki farklı sonucu var. Birincisi eğer oyunculara tag aldırma kapalı ise sadece takım ismi gir, ikincisi eğer oyunculara tag aldırma açık ise önce takım ismi gir sonrada bu takım için oyuncuların otomatik alacağı takım tagini gir.
Bitirici Skoru Gir; Bilindiği gibi maçın galibi belli bir skora gelince çıkar. Ben bu skoru girmeyi size bıraktım. Default 16 olarak gelir menüde, isterseniz bu değeri düşürüp arttırabilirsiniz. (Her zaman girilen değerin -1'inde takımlar değişir ve girilen değer kadar bir takım round kazandığında maçı kazanmış olurlar. Uzatmalar yoktur, misal toplam 8 girdiğinizde 7-7'lik bir sonuçta uzatmalara gitmez, 15. roundu kazanan takım maçın galibi olur.)
OtoTag Aldirma; Oyuncuların maç esnasında nicklerine otomatik tag almasını açar kaparsınız. Bu seçeneği aktif ettiğinizde bütün takım ayarları sıfırlanır, yeniden girmek zorunda kalırsınız. Çünkü aktif edildiğinde TE ve CT takımını ayarlama kısmında tag ayarı aktif olur. Tagler maç başladığında otomatik olarak verilir. Sonradan servera giren oyuncu takım seçtiğinde otomatik olarak takımının tagini alır.
OtoTag Silme Engeli; OtoTag Aldirma aktif olduğunda menüde çıkar. Bu seçenek oyuncuların maç esnasında taglerini silmelerini engeller. İstedikleri kadar nick değiştirsinler, eğer girilen takım tagi nicklerinde yoksa otomatik olarak o tagi alırlar. (B yetkisi olan kişiler taglerini silebilirler)
OtoTagi Nick Basina/Sonuna Yazdir; OtoTag Aldirma aktif olduğunda menüde çıkar. Oyuncuların taglerini nick başlarına mı yoksa nick sonlarınamı almalarını buradan ayarlarsınız.
IlkYari SkorKayit; İlk yarı bittiğinde ve takımlar değiştiğinde ikinci yarı oyuncuların ilk yarıda yaptığı fragla devam etmesini açıp kapatırsınız.
Takım Kilitleme; Maç başladığında takım değişikliğini kapatıp açarsınız. Bütün oyuncular için geçerlidir, adminlerde dahil. Oyuncu eğer takım değiştirmek isterse retry atması gerekir.
Semiclip; Eğer serverda semiclip var ise ve cvar komutu "semiclip" ise, maç esnasında bunu otomatik kapatıp maç sonunda otomatik açmanızı sağlar.
BulletDamage; Serverınızda BulletDamage eklentisi varsa ve cvar komutu "bullet_damage" ise maç esnasında otomatik kapatıp maç sonunda otomatik açmasını sağlar.
ElSonuSlay; Serverınızda görev yapmayanları slaylayan bir eklenti var(C4 kurmayan oyuncuların, C4'ü çözmeyen oyuncuların slaylanması) ise ve cvar komutu "mp_slaylosers" ise, maç esnasında bunu otomatik kapatıp maç sonunda otomatik açmasını sağlar.

[Resim: 5d447472221db_ototagmenuyeetkisi.jpg]




Özel Spawn Effect
Sadece maç başında maçın başladığını belirtmek için aktif olur. Bir kere mahsustur.
https://2.bp.blogspot.com/-jbdtiilC1IY/V...7560_5.gif

Maç config
Maç başladığında addons\amxmodx\configs\csm_macbasladi.ini aktif olur, bu ini içerisinde maç ayarları yazar.(mp_startmoney, mp_freezetime, mp_forcecamera vs.) Aynı şekilde csm_macbitti.ini de mevcuttur.
Türkçe ve takım ismi geçen bilgilendirme yazıları
Sadece maç modunda aktif olurlar

[Resim: 5d447497b3926_turkceyazilar.jpg]


Otomatik tag aldırma ve tag silmeyi engelleme
Maç botunda yine çoğu kişinin aradığı takımına özel oto tag aldırma mevcut. Eğer siz bu seçeneği aktif ederseniz giren oyuncu 3 saniye içerisinde otomatik olarak girdiği takımın tagini nick sonuna yada nick basina(bunu siz belirliyorsunuz maç menüden) alıyor. Aynı zamanda alınan tagi silmeye çalışanlar içinde tag silmeyi engelleme özelliği var. Misal, bir oyuncu maçta ALFA tagini nickinden silerse maç botu bunu hemen algılayıp hemen ALFA tagini geri yazdırıyor.  Sadece adminler nicklerindeki tagi silebiliyor.

[Resim: 5d44753f8a451_20160429220725-1.jpg]

[Resim: 5d447539c2101_1.jpg]






32 Kişi destekli ilk yarı bittiğinde takımları değiştirme


Takım değişiminde skor koruma
Normal maç eklentilerinde ikinci yarıya geçtiğinizde reset atılır ve oyuncuların yapmış oldukları fraglar silinir. Bu yapılan fragı korumak için bir özellik ekledim maç botuna. Oyuncular ikinci yarıya geçtikten 2 saniye sonra ilk yarıda yapmış oldukları fragı geri alırlar.



Maç botuna uyumlu
round başında çıkan bilgilendirme mesajı
Round başlarında çıkar ve 6 saniye kalır, bu 6 saniye efektli bir şekilde çıkar efektli bir şekilde gider. Bu eklentiyi normalde de kullanmak isteyenler için maç modu aktif olmasa bile çıkmasını sağladım. Takım isimleri yerine bu seferde TE ve CT yazıyor.

[Resim: 5d4476654f6b6_skorhud1.gif]

[Resim: 5d4476c41f54b_skorhud2.gif]

ücreti 150 tl olarak belirlenmiştir sma hali ile teslim edilicektir


#2
Eski bir eklenti modernize edilmesi lazım ancak iyi satışlar iş görecektir



#3
(02-08-2019, Saat: 19:44)EmirhanKURT Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Eski bir eklenti modernize edilmesi lazım ancak iyi satışlar iş görecektir
pro public sunucularina oyunyöneticisi serverlarina uyumlu halde kurulum yapabiliyorum sorun yok içerisini düzenler atarim güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim


#4
Forum kurallarına aykırı olduğun için konunuz silinmiştir .


Bir Hata Söz Konusu Olursa Bizlere Ulaşarak Düzeltebilirsiniz.






Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Silinmiş Konu   | TopTime Eklentisi ( AKTİFLİK SÜRELERİ ) Furkangs1905 1 247 06-07-2020, Saat: 23:53
Son Yorum: By.KinG
Silinmiş Konu   | Aug Nişangah eklentisi MarcoGames 3 288 11-12-2019, Saat: 23:22
Son Yorum: By.KinG
Silinmiş Konu   | Edo Eklentisi Csgo Mod [İstek] nemesiskingofcs 7 423 03-11-2019, Saat: 18:05
Son Yorum: Smash
Silinmiş Konu   | Admin Screen Shot [Ekran Görüntüsü] Alma Eklentisi debr1s42 3 304 17-10-2019, Saat: 20:51
Son Yorum: ITenGriTR
Silinmiş Konu   | sekmeme admin eklentisi Turkuaz 1 301 02-10-2019, Saat: 19:03
Son Yorum: Smash

Task