@"qRunt." ve @PawnMaster konudan sapmayalım.
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
Beyler hepinizden özür dilerim en fazla @OyunYoneticisi Serveri OYT Hostingden alıcam yakında #BAŞLIYORUZ
Başarılar ![Gel len buraya Gel len buraya](https://forum.webdiyo.com/images/wd_ozel_semboller/gellen.png)
@"Lostvayne" doğru dedin uzatmanın bir anlamı yok. Gerekli yerler kafasındaki sorulara cevap bulmuştur.
![Gel len buraya Gel len buraya](https://forum.webdiyo.com/images/wd_ozel_semboller/gellen.png)
@"Lostvayne" doğru dedin uzatmanın bir anlamı yok. Gerekli yerler kafasındaki sorulara cevap bulmuştur.
Tekrar Görüşmemek Üzere.
Sizde de imzalara koymak yasak acaba size ne battı ?
Size burada söylecek 1 ton lafım olurdu ama ne yazık ki sizi çok düşürmek istemiyorum.
O kadar büyük bir grupsanız attığım banner isteği konusunu yapardınız ama yapamadınız.
Sizlerle burada uğraşmak yerine yapacak önemli işlerim var.Sonuçta ben adam çalmak için elimden geleni yapmıyorum
Size burada söylecek 1 ton lafım olurdu ama ne yazık ki sizi çok düşürmek istemiyorum.
O kadar büyük bir grupsanız attığım banner isteği konusunu yapardınız ama yapamadınız.
Sizlerle burada uğraşmak yerine yapacak önemli işlerim var.Sonuçta ben adam çalmak için elimden geleni yapmıyorum
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
nerden server alayım | ByCS | 0 | 232 |
20-12-2020, Saat: 20:24 Son Yorum: ByCS |
|
CSDurağı Rezilliği @7 Ekim 2018 | IMANSIZ WINSTON HOCA | 40 | 3,184 |
12-04-2020, Saat: 00:08 Son Yorum: emirhanbaskanyt |
|
Cs1.6 Server Sarkı Yapabilecek varmı | takipcis22 | 0 | 239 |
17-03-2020, Saat: 21:56 Son Yorum: takipcis22 |
|
CSDurağı rezillikleri hakkında | MawiLarq | 0 | 286 |