Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

CSDurağı Panel Açma | Server Kiralama

Konu

Son Düzenleme: 10-06-2019, Saat: 10:46, Düzenleyen: ` ripeNess.
OYT dolandırıcı - OYT Dolma Garantisi veriyormu?

• Nereden oyt dolandırıcı konusuna vardın, daha önce oytden sunucu satın aldınmı,aldıysan ne dolandırıcılığını gördün.
  • Şuan OYT üzerinde hiçbir sunucunun veremediği desteği forum olsun ticket olsun veriliyor
  • Dolma garantisi? Bunu CSD veriyormu? Dolma garantisini hiçbir sunucu vermez senin serverini sunucu sahibi doldurmaz kaliteli bir şey sunarsan kendi adını duyurursan ancak sunucunu doldurursun.
  • Gelelim Fiyat konusuna her yerde olduğu gibi ucuz malın alıcısı çok olur fakat bu aldığın mal ne kadar kaliteli? 
  • Kaliteli bir sunucu istersen elini cebine atman gerekir.

Kıyaslama yapalım

CSD
  • CPU kısıtlaması var serverde kasmalar olmaması için bir çözüm evet kullanıcılar CPU dolduğu zaman ne yapacak?
  • CPU dolduğu zaman CPU arttırmak için yeni bir cpu almak gerekiyor ve sunucuya ödediğiniz para artıyor
  • Paneldeki Ticket kısmını foruma yönlendirdiler ve paketlerinde ise Destek yok yazıyordu.
  • Panellerine yüklediği modlar Jail Zombie pro CSDM gibi eklentisi default olan modlar ve sunucusuna mod kurmayı bilmeyen sunucu sahipleri foruma konu açıyor tanımadığı kişilerden yardım alıyor panelleri çalınır sunucusu sıfırlanır vs. Destek aldı zararlı çıktı 
  • Ts3 Panellerini kısıtladılar.
  • Csd hariç ts3 almayı yasakladılar.
OYT
  • CPU kısıtlaması yok
  • Paneldeki ticket kısmından gayet iyi destek veriliyor. Ek olarak forumdan sınırsız destek veriliyor
  • Paneldeki modlar son sürüm gelişmiş mod olup mod içinde forum ekibimizin yazdığı eklentiler mevcut tek tıkla modu aktif edip Eklentileri otomatik kuruluyor ve sunucu sahipleri sıkıntı çekmiyor
  • Ts3 Paneli olmadan size yatqa erişimi veriyorlar
  • Oyt hariç ts3 alımı yasak değil.

Başka sunucudan kullanıcı çekmek

Başka sunucuya kullanıcı çekme işi bizden gidenler kendi tercihi, başka sunucudan gelenin kendi tercihi
WebDiyodan başka sunucuya gidenler elbet geri gelir. Başka sunucudan buraya gelenlere bir şey diyemem amaç meselesi.
Başka sunucudan buraya gelip istek istemek fakat bizden birini oraya çekmekte ayrı bir çelişki Gülücük

Son olarakta CSD'de yasaklı oldukları için OYT olanlar varmış gidip birde onlara sorun yasağınız kalsa Csd dönermisiniz diye Gel len buraya

Ben Csd Verecegimiz 1500 Tl Ye Oyt 100 ile 120 arası sv alırım 10 Ay Kulanırım 1 Ay Kulanacagıma

NE YAZSAM BİLEMEDİM ŞUAN SEN SOYLE YAZALIM . : ) xd
(10-06-2019, Saat: 10:44)` ripeNess Adlı Kullanıcıdan Alıntı: OYT dolandırıcı - OYT Dolma Garantisi veriyormu?

• Nereden oyt dolandırıcı konusuna vardın, daha önce oytden sunucu satın aldınmı,aldıysan ne dolandırıcılığını gördün.
  • Şuan OYT üzerinde hiçbir sunucunun veremediği desteği forum olsun ticket olsun veriliyor
  • Dolma garantisi? Bunu CSD veriyormu? Dolma garantisini hiçbir sunucu vermez senin serverini sunucu sahibi doldurmaz kaliteli bir şey sunarsan kendi adını duyurursan ancak sunucunu doldurursun.
  • Gelelim Fiyat konusuna her yerde olduğu gibi ucuz malın alıcısı çok olur fakat bu aldığın mal ne kadar kaliteli? 
  • Kaliteli bir sunucu istersen elini cebine atman gerekir.

Kıyaslama yapalım

CSD
  • CPU kısıtlaması var serverde kasmalar olmaması için bir çözüm evet kullanıcılar CPU dolduğu zaman ne yapacak?
  • CPU dolduğu zaman CPU arttırmak için yeni bir cpu almak gerekiyor ve sunucuya ödediğiniz para artıyor
  • Paneldeki Ticket kısmını foruma yönlendirdiler ve paketlerinde ise Destek yok yazıyordu.
  • Panellerine yüklediği modlar Jail Zombie pro CSDM gibi eklentisi default olan modlar ve sunucusuna mod kurmayı bilmeyen sunucu sahipleri foruma konu açıyor tanımadığı kişilerden yardım alıyor panelleri çalınır sunucusu sıfırlanır vs. Destek aldı zararlı çıktı 
  • Ts3 Panellerini kısıtladılar.
  • Csd hariç ts3 almayı yasakladılar.
OYT
  • CPU kısıtlaması yok
  • Paneldeki ticket kısmından gayet iyi destek veriliyor. Ek olarak forumdan sınırsız destek veriliyor
  • Paneldeki modlar son sürüm gelişmiş mod olup mod içinde forum ekibimizin yazdığı eklentiler mevcut tek tıkla modu aktif edip Eklentileri otomatik kuruluyor ve sunucu sahipleri sıkıntı çekmiyor
  • Ts3 Paneli olmadan size yatqa erişimi veriyorlar
  • Oyt hariç ts3 alımı yasak değil.

Başka sunucudan kullanıcı çekmek

Başka sunucuya kullanıcı çekme işi bizden gidenler kendi tercihi, başka sunucudan gelenin kendi tercihi
WebDiyodan başka sunucuya gidenler elbet geri gelir. Başka sunucudan buraya gelenlere bir şey diyemem amaç meselesi.
Başka sunucudan buraya gelip istek istemek fakat bizden birini oraya çekmekte ayrı bir çelişki Gülücük

Son olarakta CSD'de yasaklı oldukları için OYT olanlar varmış gidip birde onlara sorun yasağınız kalsa Csd dönermisiniz diye Gel len buraya
Aslında arkadaştan cevap bekliyorum. @PawnMaster  OYT ne konusunda sizi dolandırdı ?

Ts3 işinden aniden elini çekip onlarca server sahibini mahçup mu etti ? 
Yoksa 1 tane ip adresine 1400 TL mi istedi ?

Ya da maksat Oyun Yöneticisine çamur atmak için uydurduğunuz bir yalan mı ?

Tekrar Görüşmemek Üzere.
Site yardımcısına bak hele bilmediği nasıl da belli ha.CSD üzerinne söylediğin sözlerin çoğu yanlış Dark prof serverine hiç gitmedin mi ?
Orası o kadar eklenti ve mod kuruluyken bile cpu derdi yokken siz cpu var o var ts3 satışı yasak diyin anca ama bunların hepsi yanlış bilgi.
Doluluk oranına bakarsan CSD tabiki de önde ve bu öne geçişi de gözle görülür bir farkla tabiki de.OYT server aldım dolduramıyorum konularına hiç bakmayın tabi siz.Sadece OYT den adama CSD geçince "OYT DAHA İYİ KARDEŞİM ORAYI ÖNERİRİM" diye yazılar yazın aferim size.İnsanları aptal yerine koymadan önce bir kendinize bakın tamam mı ?
Sizin forumunuzda konu açılıyor aramızda yüssüz birisi var diye ve o adama da bir şey yapılmıyor konuyu açana da neden çünkü siz kaybetmek istemiyorken kaybedenlerdesiniz.

Bu bilgilerin hepsi yanlış bilgidir:
CPU kısıtlaması var serverde kasmalar olmaması için bir çözüm evet kullanıcılar CPU dolduğu zaman ne yapacak?
CPU dolduğu zaman CPU arttırmak için yeni bir cpu almak gerekiyor ve sunucuya ödediğiniz para artıyor
Paneldeki Ticket kısmını foruma yönlendirdiler ve paketlerinde ise Destek yok yazıyordu.
Panellerine yüklediği modlar Jail Zombie pro CSDM gibi eklentisi default olan modlar ve sunucusuna mod kurmayı bilmeyen sunucu sahipleri foruma konu açıyor tanımadığı kişilerden yardım alıyor panelleri çalınır sunucusu sıfırlanır vs. Destek aldı zararlı çıktı
Ts3 Panellerini kısıtladılar.
Csd hariç ts3 almayı yasakladılar.

Arkadaşın dolandırmada ki sözü de gereğinden fazla fiyat demesidir.
Bende @"qRunt." ' un cevabını bekliyorum bakalım ha tabi yediremeyip banlarsanız ona bir şey diyemem ama ZATEN HOTMAİL DOĞRULAMASI OLMAYAN BİR FORUMA GİRMESİ ZOR OLMAZ.Ha bu arada bunları konuşurken google bot ne yapıyormuş bir bakalım isterseniz ==> https://i.hizliresim.com/QP4VLg.png

Eklentiler konusuna gelince adamın silmesini istediği yerler fazla diye ücrete gidin anca siz.
https://forum.webdiyo.com/konu-sw-me-oze...25062.html

Son Düzenleme: 10-06-2019, Saat: 15:50, Düzenleyen: RuHSuZ.
Bu yüzden 10 adamdan 9 u CSD de istek açıp bekletildiğinden WD de eklenti istek açıyor.

Ya da başka bir örnekle Eklenti Kural Ihlalinde Webdiyo yasak. Acaba Ömer Beyinize ne battı?

İkide bir Yekta abinizle gelip eskiden biz öğretiyorduk çekmeler felan ???
Şuan o dönem bitti gelip bunları bizden öğrendiniz dünkü *****sunuz diyen insanlardan bi hayır gelmez zaten. Ayrıca  Banladığınız eski klanlar banları olmasa da gelmezler. CSDuragi öldü bu bir gerçek cenazesini kaldıran Olmadı. Doluluk bizde diyorsun ama nedense göremiyoruz??? CSGO server satışı yakındaymış. O konuda da iyi iş çıkarmayacağınızı biliyoruz.

Webdiyo bir yardim platformu olduğu için kimsenin zorlanmadan faydalanması istiyoruz. Yoksa eklemeyi bilmediğimizden değil Gel len buraya @PawnMaster
He o istek konusuna gelirsek. Madem yapılabiliyor e buyur meydana "Pawn"Master

İlk iplerden gelen para cpuya felan da gitmediğine göre paraya güzel yatıyorsunuz.

Tekrar Görüşmemek Üzere.
Ayrıca @PawnMaster Google Bot Okunma arttırıyor demek istiyorsun.

@Mariachi nin yapmış olduğu v2 jbmenu milyonlarca izlenip uzun zaman boyunca jail aleminin %90 ı tarafından kullanıldı madem okunmalar uydurma, bot bakıyor. Neden 2017 senesinde her serverde v2 vardı?? Bot rar şifresi mi dağıtıyor bizim haberimiz felan mı yok ???

Tekrar Görüşmemek Üzere.
Herkezin kendi fikri arkadaşlar burası oyunyöneticisi ile anlaşmalı olduğundan normal olarak oyunyöneticisine müşteri çekmeye çalışıyor böyle bir tarz konu csduragında açılsa aynı mantık orada olacaktı yani tartışmaya gereken birşey yok iki firmada bana göre oldukça iyi seçim sana kalmış hocam ya oyt ya csd ikiside iyidir ve dolandırıcılık ikisindede görmedim iade konusundada oyt daha iyi olduğunu düşünüyorum

Herkes burda dürüst konuşsun.

OYT de aldığın desteği CSD de aldın mı?

Forumla iş birliği öncesi veya sonrası fark etmez.

Tekrar Görüşmemek Üzere.
[Resim: 5cfe5565f2d59_screenshot-20190610-160227-chrome.jpg][Resim: 5cfe5566a6a6a_screenshot-20190610-160300-chrome.jpg]

Şimdi arkadaşlar konu ile ilgili araştırma ve bilgi sahibi olmadan yorum yapmayalım.
OYT dolandırıcı diyen kişi kimse bu önerme yanlış çünkü tek kişi 1000 adet sunucuyu yönetip yaklaşık aktif 400 500 sunucu dan gelen destek mesajlarına gün içerisinde çözüm sağlayan bir firma ayrıca destek ve 1.6 paneli görünümü hoş kullanımı da basit bırak ta adam o fiyatlara satsın ortada bir emek var. Doluluk oranı muhabbetine gelirsek CSD de doluluk oranının fazla olmasının sebebi az sunucuya fazla kişi düşmesidir.Zaten aktif olan 2500 kişinin yaklaşık 1000 tanesi cs 1.6 ya o kadar bel bağlamayan bulduğu ilk serverda kalite farketmeksizin oynayan oyuncular bu OYT içinde geçerli eğer sen ben kötü yöneticiyim ehehe maksat adam olsun diyorsan CSD den acman mantıklı olur.Dersin ki benim tecrübem var fikirlerimle oyuncuları canlı tutarım fikrime özen göstericek oyuncu istiyorum OYT daha mantıklı. Burada kesinlikle CSD deki herkes böyle OYT deki herkes böyle demiyorum.Kendi düşüncelerimi söyledim iyi forumlar.

- Web Site Yazılımı
- Kontrol Panel Yazılımı
- Otomasyon Sistemleri
(09-06-2019, Saat: 21:56)♛ MAPMASTER♛ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: CSDurağı server kiralıcam hesaba para yükleyerek alıcam ama panel para yükleme gibi bişey yok nasıl atm para yükleyerek panel hesabı oluşturabilirim ?
Merhaba,

Öncelikle panel hesabını bu kısımdan oluşturuyorsunuz; https://csduragi.com/hesapolustur.html Daha sonra panel içerisindeki ayarlar bölümünden kimlik bilgilerinizi doğrulayınız.
https://csduragi.com/hesapno.html
Bu sayfadan hangi banka size uygunsa seçip YatıracağınızTutar+KomisyonTutarı₺ yatırdıktan sonra panelden ödeme bildirimi açıp YatırdığınızTutar₺ paranın panel hesabınıza bakiye olarak tanımlandırılmasını istiyorsunuz.

*Bankadan ücret yatırırken açıklama bölümüne panel sahibinin T.C. nosunu yazmayı unutmayınız.

--
Yukarıdaki arkadaşların çoğu CSD ve OYT kıyaslaması yapmış. Kullanıcı sizden karşılama yapmanızı veya nerden satın alacağım gibi bir soru sormamış. Ama gereksizce yorumlarda iki firmanın karşılaştırılması yapılıp ekstradan buna site yardımcısınında dahil olması üzücü.

PHP Kod:
<script>
var 
_neo "Hi, Neo"
var _neo2 "follow the white rabbit.."
document.write(_neo "Enter the Matrix;" _neo2)
</
script

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
nerden server alayım ByCS 0 246 20-12-2020, Saat: 20:24
Son Yorum: ByCS
CSDurağı Rezilliği @7 Ekim 2018 IMANSIZ WINSTON HOCA 40 3,222 12-04-2020, Saat: 00:08
Son Yorum: emirhanbaskanyt
Cs1.6 Server Sarkı Yapabilecek varmı takipcis22 0 249 17-03-2020, Saat: 21:56
Son Yorum: takipcis22
CSDurağı rezillikleri hakkında MawiLarq 0 294 06-03-2020, Saat: 14:27
Son Yorum: MawiLarq
CS 1.6 Server Plugin Yapımcısı aranıyor ücretli. GAWISCANSE 3 450 20-01-2020, Saat: 17:51
Son Yorum: GAWISCANSE

Task