CSDurağı server kiralıcam hesaba para yükleyerek alıcam ama panel para yükleme gibi bişey yok nasıl atm para yükleyerek panel hesabı oluşturabilirim ?
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
csd yerine oyt önerim. sitede verdigi hesaba para atıp geri donuş yapmasını bekliyorsunuz diye biliyorum.
NE YAZSAM BİLEMEDİM ŞUAN SEN SOYLE YAZALIM . : ) xd
@! RasKoLn. ! Oyt dolandırıcı bir servere o kadar para alıyorlar dolum garantisi bile yok mesela 173.174 ipler 60 tl gibi fiyatı var dolduramazsın fun pluginleri yükliyemizsin, şimdilik önceliğim csdurağı mobil ödeme yapmaya çalışıyorum olmazsa diğer hostinglere bakıcam en kötü server açmam .
173.2 , 173.254 Arası 174.2 , 174.200 Arası 454 İp Var Hepsin Dolu Olma Durmu Nasıl Olabilir. 100 Defa Jb Sunucu Var 30 Tane Pro Sunucu Vb Bu Sunucuların Hepsi Nasıl Dolu Olması Bekliyorsun
NE YAZSAM BİLEMEDİM ŞUAN SEN SOYLE YAZALIM . : ) xd
Farkın kaliten yoksan csd de bile olsan başka yerde de olsan dolduramazsın
Emek ve uğraş gerektiriyor biraz. Oyun Yöneticisi tavsiyemdir. Başarılar
Red <3 Zone
Son Düzenleme: 10-06-2019, Saat: 07:48, Düzenleyen: Sergen GÖKMEN.
(Sebep: Yazım hatası)
(09-06-2019, Saat: 22:23)♛ MAPMASTER♛ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @! RasKoLn. ! Oyt dolandırıcı bir servere o kadar para alıyorlar dolum garantisi bile yok mesela 173.174 ipler 60 tl gibi fiyatı var dolduramazsın fun pluginleri yükliyemizsin, şimdilik önceliğim csdurağı mobil ödeme yapmaya çalışıyorum olmazsa diğer hostinglere bakıcam en kötü server açmam .Vaov, hiç yakıştıramadım bu cümleleri.
Ne demek dolandırıcı? Adam hangi cümlesinde "BÜTÜN SERVERLARDA" dolum garantisi veriyor acaba? Ödeme gibi yöntemler , ilgi alaka gibi her açıdan OYT önerim. Farkında isen jail vesaire bu tür kodlarda en eski isimler hala OYT' de... Biraz geniş kapsamli bakalım olaya lütfen.
Ve o kadar para alıyor demişsin, en azından OYT' de ilk ay kiranın 2-3 katını odemiyorsun
Red Zone Here
Ts3.RedZoneHere.COM
Kod:
Redzonehere.com
FB.com/redzonehere
Adamı OYT Çekme çabasına bak hele.Arkadaşlar adam csd firmasından kiralayacağım demiş ve sizde konuyu direk oraya taşıyorsunuz.Bir de csd daha çok doluyor oyt ye göre.
Kaliteden önce hosting de önemlidir yani sonuçta webdiyo forumunun ismindeki serverde dolmuyorsa orasını nasıl doldursun.Bu arada eski isimlerin orada olmalarının sebepleri onların csd de yasaklı olmalarıdır.Sen tabi bilip bilmeden konuştuğun için direk atlamışsın konuya.Bak bakalım csd özür talebi açanlara acaba onlar kim.Onlar banı açılsa oyt de bitecek işte de neyse.
Kaliteden önce hosting de önemlidir yani sonuçta webdiyo forumunun ismindeki serverde dolmuyorsa orasını nasıl doldursun.Bu arada eski isimlerin orada olmalarının sebepleri onların csd de yasaklı olmalarıdır.Sen tabi bilip bilmeden konuştuğun için direk atlamışsın konuya.Bak bakalım csd özür talebi açanlara acaba onlar kim.Onlar banı açılsa oyt de bitecek işte de neyse.
Son Düzenleme: 10-06-2019, Saat: 09:39, Düzenleyen: RuHSuZ.
(10-06-2019, Saat: 08:15)PawnMaster Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Adamı OYT Çekme çabasına bak hele.Arkadaşlar adam csd firmasından kiralayacağım demiş ve sizde konuyu direk oraya taşıyorsunuz.Bir de csd daha çok doluyor oyt ye göre.Buradaki de CSD çekme çabası ??
Server alacaksan. 2 firma da doldurulabilir. Aradaki fark
OYT = Eklentiyle vb. Uğraşmak istemiyorum diyorsan.
CSD = Ben herşeyiyle uğraşırım. Diyorsan almanı öneririm.
OYT almanın faydası Aktif 2 grubun "Destek ve Forum"
Forum: İstediğiniz eklentileri size sağlar. Aşırı Zor olmayan eklentileri 0 dan yazarak veya optimize ederek size teslim eder.
Destek: Ödeme ve Server sorunları gibi olayları sorabilirsiniz. Rar dosyasını atarak uzun eklentinizi kurdurabilirsiniz.
Ayrıca WD forumundan CSD forumuna nazaran daha hızlı cevap gelir bunun sebebi ekibin daha büyük olmasıdır.
+ Olarak Ts3 Satışı Devam Etmektedir.
CSD almanın faydası Full dosya izniniz düzenleme ekleme izniniz vardır. (Kök dosyalar hariç)
16+2 18+2 gibi fiyat tarifesi yoktur. Belirli ip aralığında 40 50 60 şeklinde artar.
Ben iki firmayı da kullanarak şeffaf bir şekilde yazdım görüşümü katılan katılabilir. Sonuçta ben de müşteriyim.
Tekrar Görüşmemek Üzere.
Ön ip alacaksan tabi biraz fazla ödemem gerekiyor CSD de
Tekrar Görüşmemek Üzere.
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
nerden server alayım | ByCS | 0 | 221 |
20-12-2020, Saat: 20:24 Son Yorum: ByCS |
|
CSDurağı Rezilliği @7 Ekim 2018 | IMANSIZ WINSTON HOCA | 40 | 3,166 |
12-04-2020, Saat: 00:08 Son Yorum: emirhanbaskanyt |
|
Cs1.6 Server Sarkı Yapabilecek varmı | takipcis22 | 0 | 231 |