Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Csdurağı 162.284 TL Satılık

Konu

Son Düzenleme: 03-07-2017, Saat: 00:09, Düzenleyen: Black*. (Sebep: aklıma yeni bişey geldi)
Evet Merhabalar çalışmaya başladığım icin cs serverimi bırakmak durumunda kalıyorum ve bende panelimi satmaya karar verdim panel ana panel olup içersinde 162.284Tl Vardır bende bunu satma kararı aldım paneli 70tl gibi bir fiyata satmaya karar verdim alıcılar bu konun altına mesaj atarak bana ulaşabilirler lütfen ciddiler mesaj atsın.
Normal Fiyat: 162 
İndirim Tutarı: 92,5182 
İndirimli Fiyat: 70,4818 
İndirim Oranı: %57,11 

Ödeme Sadece ininal üstünden olucaktır(yani ininal kartıma yapılacaktır.)
Not:ilk paneli ver sonra parayı vercemler mesaj atmasın zaten alıcak kişi ile telefondan irtibata geçilcektir.
Not2:Cs98.csduragi.com ve ts235 içinde vardır ve 1er aylık ödemeleri önceden yapılmıştır

Klanın doluluğu - serverin doluluğu nasıl bunlardanda bahsedersen daha kolay gelir

{Hakuna Matata Gaming}

Son Düzenleme: 03-07-2017, Saat: 00:16, Düzenleyen: Black*.
galiba yanlış anladınız ben klanı satmıyorum paneli satıyorum klanı dağıttım sw ve ts öyle duruyor aynı şekilde paneldeki 162tlde öyle duruyor

edit: yani server ve ts almayı düşünen arkadaşlara rahatlık olur adam 70tl 1ay server ve ts alabilirken ben hem ts cs server veriyorum üstüne 162tlde paralı panel veriyorum

csd server vermek yasak, bunu panel yoluylar yapıyorsunuz birde, birisi muhtemelen ss aldı ve ömer telii ye bildirdi bile sv kapanır yakında zaten.

# Forum Kuralları #

And who wants to be king...
epsilon yüksek ihtimal o ss alan kişi sensin ben panelimi veriyorum serverim zaten iptal kapiş Gel len buraya

güncel alıcak kişi bana özelden mesaj çeksin telefonlaşırız

güncel

güncel

162 tl var 70 tl ye saliyorsun :/

REHAREIZ Since 2 0 1 4 - 2 0 1 8
Eski Bir Efsanenin yarim kalmis hikayesi
Ben Şeytan Değilim Ama Şeytanın Benden Ögreneceği Çok Şey Var !
70tl alıcı bulamadım daha 162 tl nasıl bulıyım para orda yatıyor ömer nakite çevirmiyor napıyım mecburen %50 indirimle satmaya çalışıyorum.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
CSDurağı Rezilliği @7 Ekim 2018 IMANSIZ WINSTON HOCA 40 3,348 12-04-2020, Saat: 00:08
Son Yorum: emirhanbaskanyt
CSDurağı rezillikleri hakkında MawiLarq 0 324 06-03-2020, Saat: 14:27
Son Yorum: MawiLarq
CSDurağı Panel Açma | Server Kiralama ♛ MAPMASTER♛ 23 1,268 10-06-2019, Saat: 16:55
Son Yorum: PawnMaster
Csduragi Jbmenu DiSKoCuABDi 23 1,922 15-01-2019, Saat: 11:15
Son Yorum: AwpSlayer
YouTuber Etkinliği CS82.CSDuragi.COM ` ripeNess 17 1,645 11-07-2018, Saat: 19:04
Son Yorum: ` ripeNess

Task