HAKKINDA
Mod Adı: CSO Biohazard Mod SE [Türkçe]
Mod Versiyonu: 2.00 Beta 3b [Final]
Mod Yapımcısı: Cheap_Suit
Geliştirme/Remake Versiyonu: v1.3 Fix3 [Beta]
Geliştirici: Crunch98/PowereXe
Mod Hem 1.8.2 Hem de 1.8.3'ü Desteklemektedir. Denenmiştir, Sorunsuz Çalışmaktadır.
Tüm Derleme Hataları (Uyarıları Değil) 18 Haziran Tarihinde Giderildi.
Modda Geniş Çaplı Güncellemeler Yapmaktayım. Neredeyse 0.5 Sürüm İleri Taşıdım.
Bu Mod Güncelleme Bittiğinde Biraz Eskimiş Sınıfına Girecek. Güncellemeler İçin Beklemede Kalın.
AÇIKLAMA
Biohazard Modu Bilmeyenimiz Yoktur(MawiLarq Dışında ). Modun Ana Eklentisini Editledim.
Birçok CSO Eklentilerini Kullanarak CSO Biohazard Mod'u Çıkarttım. Daha Önce Holigan Tarafından Denenmiş Bir Mod.
Farkı Şudur; Bu Paylaştığım Holigana Değil Bana Ait 40 Yılda Bir Girdiğim Sunucudan Hırsız İthamı Yedim, Altını Çizerim.
Gidip Eklentileri Satın Alıp Editleyip "Holigan Klana Ait Çaldınız" Gibi İthamlara Burada Yer Yok.
Siz Satın Alıp Kendinize Uyarlarsınız, Ben Neredeyse Alakası Olmayan Bir Eklentiden Yardım Alarak Kodlarım.
Bir Eklentiye 50-100 TL Verecek Kadar Salak Değilim. Şuan Elimde Herşeyim Var Allaha Şükür.
Unutmayın ki Dias'ın Ultimate Eklenti Paketini İndiren Herkes Coder Olmuyor. Önemli Olan Özgün Olmak.
Şimdi Gelelim Mod İçeriğine. Modda HE-Bombası Yok. Behemoth Grenade Kullanılıyor.
Flash Bombası Yerine Dondurucu, Sis Bombası Yerine de Haliyle Işık Bombası Var.
Eğer Force Field [Kalkan Alanı Bombası] Kullanmak İsterseniz Linkin İçinde Mevcut.
Behemoth [He] Bombasını Kaldırıp Onu Kurun. HE Slotunda Otomatik Yerini Alır.
Kurmadan Önce Field Force Dosyasındaki Metin Belgesini Mutlaka Okuyun Sıkıntı Yaşamayın.
Anlatım ve Modun Geliştirmesi Tamamen Bana Aittir. Hiçbir Şekilde Hiçbir Forum veya Sitede Alıntı Dahi Yapılmasına Müsaade Etmiyorum.
Telif Hakkı
Crunch98 adlı yazarın CSO Biohazard Mod SE Eseri Creative Commons Alıntı-Gayriticari-Türetilemez 4.0 Lisansı İle Lisanslanmıştır.
Bu Eserin Paylaşılması, Kopyalanması, Geliştirilmesi ve/veya Ticari Amaçla Kullanılması Telif Hakkının İhlali Olarak Kabul Edilir.
VİDEO
Rar Şifresi