Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

CS:GO MOD > Bölümü Açılsın Diyenler Girsin

Anket Başlığı: CS:GO Mode EKlensinmi ?
Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
EVET ; Eklensin
74.29%
26 74.29%
Hayır ; Eklenmesin
14.29%
5 14.29%
Kararsızım
11.43%
4 11.43%
Katılımcı sayısı: 35 100%
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

Konu

Merhaba Arkadaşlar Son Zamanlarda Ünlü olan ancak kimsenin serverinde Son Seviye Eklentileri Olmayan CS:GO Modu Var Sizce Biz Bölümlerimize CS:GO Modu açıp özel paylaşımlar yapalımmı .

Oylamayı katılmayı unutmayın . . . .

Yapalım ! Gülmekten Ölüyorum

( ByFreshaa! )

95.173.173.120
Süper olr aç

yapalım fakat nası yapılcagında gösterelim sahsen csgo ya nası eklenti pl fln yüklenior bilmiyorum.

Hafızan Format Altıntındaysa Moruk Saçma Ağlamak !   Gel len buraya
CSGO Modu derken 1.6 ile alakalı csgo pluginleri mi yoksa csgo'ya ait pluginler mi ? @ MawiLarq

1.6 da CS:GO eklentileri

Demirhann evt ondan bahsediyor

Açılsın o zaman Gülücük yada 1 tutulabilir çünkü plugin istek bölümünün %20'si CSGO plugin isteklerine ait yani şöyle birşey varmı böyle birşey varmı gibi sorular çok @ MawiLarq

Suan BN csgo jail yapıyorum ve onun icin cok eklentilere ihtiyacım var Gülmekten Ölüyorum

Mantıklı aklıma yattı Gülücük

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Silinmiş Konu   | JeaveN CLAN İhtiyaç Bölümü HellBoyDesiqN 2 517 31-07-2019, Saat: 18:32
Son Yorum: Pizza
Silinmiş Konu   | Twitch Tasarım Bölümü Şablonu Demirhann 1 614 04-01-2019, Saat: 21:18
Son Yorum: MawiLarq
Silinmiş Konu   | Klip Banner Bölümü Paylaşım Şablonu Demirhann 1 654 04-01-2019, Saat: 20:49
Son Yorum: ITenGriTR
Silinmiş Konu   | Firma Tanıtım Bölümü Kuralları Emre Özdemir 1 437 25-09-2018, Saat: 23:38
Son Yorum: MawiLarq
Silinmiş Konu   | Team Speak 3 | Script Paylaşım Bölümü Şablonu [Sahipsizler] 1 559 06-06-2018, Saat: 01:44
Son Yorum: Demirhann

Task