konunun paylaşım tarihine baktınız mı? Paylaşan kişinin yaşadıığı bile belli değil.
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
(25-08-2019, Saat: 02:14)amad.trgg Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(25-08-2019, Saat: 00:56)Burkay ARAÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @amad.trgg doğru noktalara değinmişsin geleceğin developerı AhmetTeşekkür ederim Burkay (:
(25-08-2019, Saat: 01:59)ITenGriTR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @ javandroid ? @amad.trgg haklı üstüne bir iki ekleme ben yapıyım eklenti istek bölümünde insanlara yardımcı olursanız buradaki gelişme 2,3 katına çok rahatı çıkar garanti verebilirim.Eklenti isteklerinin sonunun geleceğini düşünmüyorum. Maalesef çoğumuzda hazıra konma olayı var. Aman ben anlamam etmem deyip en ufak istek için konu açılıyoruz. Zaten bölüme de bakarsanız hep aynı eklenti istekleri. Çok nadir farklı olan istekler oluyor onda da görürsem cevaplamaya çalışıyorum zaten. Bu yüzden artık amacım, işin ucundan tutmak isteyenlere yol göstermek.
Bilen insanlarda tabiki sıkıcı geliyor aynı istekler fakat bilmeyenler için çözmek çok iyi oluyor, hata çözmeyi, yenilik getirmeyi öğreniyorlar
(25-08-2019, Saat: 00:01)BlackAngel Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Anlıyorum(24-08-2019, Saat: 23:20)amad.trgg Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Pluginci kötü bir tabir. Eklenti yazarı veya geliştirici gibi sıfatlar daha uygun kalıyor. Eklenti yazmak ile bir program geliştirmek arasında aslında pek bir fark yoktur. Dolayısıyla herhangi bir programlama dili ile programlaya giriş dersleri alabilirsiniz. Benim tavsiyem C dilidir. Çünkü eklenti geliştirmek için kullandığımız Pawn dilinin syntaxı (yazım kuralları diyebiliriz) C'ye çok benzerdir. Programlar algoritmaların işlenmiş halidir. Dolayısıyla tüm programlamaya giriş derslerinin ilk adımı algoritma mantığını öğrenmektir. Bu konu üzerinde çok durmanızı öneririm. Sonuçta bir temel atacaksınız. Temeliniz ne kadar sağlam olursa üstüne inşa edecekleriniz de hem daha kolay hem daha sağlam olur. Programlamaya giriş serisini bitirdikten sonra artık işin 'Plugin' tarafına geçebiliriz. Cs 1.6 eklenti üzerine türkçe kaynaklar az ve temel seviyede de olsa var. Onlardan birkaç şey kapabilirsiniz. Gerisini nasıl getireceğim derseniz. Yabancı kaynaklar mevcut. Ama asıl gelişmenizde katkı sağlayacak şey farklı farklı eklentileri okuyup anlamız, üstüne eklemeler yapmanız. Bu yüzden ne kadar fazla eklentiye kafa yorarsanız işi o kadar çabuk kaparsınız.Anlıyorum.. help
Benim anlattığım bu yöntem işi en çabuk kapabileceğiniz yöntemdir. Bana veya buradaki başka birine sorsanız bu yöntemle başlayan pek kimseyi göremezsiniz. Hobi olarak başladığım için işin ucunun buraya varacağını düşünmüyordum. Sırf söylediğim yöntemle öğrenmediğim için bazı şeyleri niçin kullandığımı çok sonradan öğrendim. Bu da eklenti yazarı açısından çok rahatsız edici bir durumdur.
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
OYUN YON. MAP A GORE PLUGIN YARDIMM. | 3Yusuf17 | 0 | 259 |
04-07-2020, Saat: 16:11 Son Yorum: 3Yusuf17 |
|
CS 1.6 OYUN YON. MAP'A GORE PLUGIN. YARDIM | 3Yusuf17 | 0 | 238 |
04-07-2020, Saat: 16:10 Son Yorum: 3Yusuf17 |
|
cs 1.6 Botlarda Plugin Deneme | Murfle | 0 | 308 |
01-02-2020, Saat: 22:36 Son Yorum: Murfle |
|
CS 1.6 Kodlama Öğrenmek İstiyorum ? | ümit2626 | 2 | 350 |