Cod mod Call off Duty Modudur benim şahsen en sevdiğim moddur oyunda leveller itemler ve meslekler vardır
Adam öldürdükce item ve xp kazanırsınız itemlerin farklı özellikleri vardır örnek veriyorum ninja pelerini : görünmez olursunuz gizemli bomba : bombanız herkese tek atar level atladıkca odaklara güç verirsiniz bazı itemlerde zeka odağı çok iyi olur çünki zeka odağı item i güçlendirir yansıtma iteminiz varsa birisi size 2 hs attarsa kendisi ölür sizin 50 canınız fln kalır gerçekten zevkli bir moddur
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
(31-08-2019, Saat: 01:59)!AKINCI! Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Cod mod Call off Duty Modudur benim şahsen en sevdiğim moddur oyunda leveller itemler ve meslekler vardırnerde hocam bu mod varsa verirmisin ?
Adam öldürdükce item ve xp kazanırsınız itemlerin farklı özellikleri vardır örnek veriyorum ninja pelerini : görünmez olursunuz gizemli bomba : bombanız herkese tek atar level atladıkca odaklara güç verirsiniz bazı itemlerde zeka odağı çok iyi olur çünki zeka odağı item i güçlendirir yansıtma iteminiz varsa birisi size 2 hs attarsa kendisi ölür sizin 50 canınız fln kalır gerçekten zevkli bir moddur
[b][i]'>BURAK SÖĞÜT<[/i][/b]
#Kimseye Güvenmeyen Kimseye Güven Vermez#
#Kimseye Güvenmeyen Kimseye Güven Vermez#
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Cs 1.6 Surf Tanıtımı | !AKINCI! | 0 | 274 |
31-08-2019, Saat: 02:05 Son Yorum: !AKINCI! |
|
Cs 1.6 Bhop Mod tanıtımı | !AKINCI! | 0 | 288 |
31-08-2019, Saat: 02:01 Son Yorum: !AKINCI! |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi