Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Counter Strike 1.6 Ve Diğer Oyunlarda Hile Yapıp Programa Yazma

Konu

Merhaba Arkadaşlar Bazaılarımız Soruyor Counter Strike 1.6 Ve Diğer Oyunlarda Hile Nasıl Yapılır ve Programa Yazılır

Arkadaşlar Kısa Yazıcam Cheat Engine Programından Pointer Bulup Programa Yazmak

Cheat Engineden Nasıl Pointer Bulunur Programa Nasıl Yazılır Facebook Adresime Yazın

Facebook : Tıkla

@ Kjalme face kullanmıyorum ancak burdan öz bir şekilde anlata bilirim cheat engine dedigimiz program oyunun dll .rev .ini .pack gibi dosyaların oyun içi kodlarını değiştirmeye saglar sitelerdede işe yarıyor dersen sitelerde flash player üstünden yapar oyuzden mozilla kullanılır cs de hiç denemedim cheat engineyi ancak sunu soylewyebilirimki çok işe yaramaz çünkü cs o saydıgım dosyalarla deil cfg ler ve oyunun kendi ayarlarıyla oynanan bi oyun dur bunu daha çok online olmayan yani web tabanlı olmayan uygulamalarda kullana bilirsin ve kısacası bu kalıcı degil dir uygulamanın ara yüz kodlarını değiştirir cs de wall hack yapilabilir cheat la ama oyunu her actıgında 2 saat kod taratman gerek Üzüldüm

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Bölüm Kuralları  | Counter Strike 1.6 Katagorilerinin kuralları ITenGriTR 0 771 13-08-2018, Saat: 14:48
Son Yorum: ITenGriTR
C++ , Vb.net Couter Strike 1.6 Hile Kodlama [ YARDIM ] sXe 10 2,464 28-10-2017, Saat: 07:40
Son Yorum: Demirhann

Task