Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

C++ , Vb.net Couter Strike 1.6 Hile Kodlama [ YARDIM ]

Konu

Son Düzenleme: 27-06-2017, Saat: 16:33, Düzenleyen: sXe.
// Selamun Aleyküm Hocam ( C++ ve , Vb.net ) de Bilgim Var Yanlız Çogunlukla Wolfteam,Zula Gibi FPS Oyunlarında Hile Kodladıgım İçin Counter Strike Yabancı Geliyor ve Counter Strike'de Hile Kodlayamayınca Sinir Oluyorum Counter Stirke 1.6 Da Hile Kodlamayı Bilen ve Yardım Etmek İsteyen Kardeşlerim Varsa Bi Yardım Etsinler TeamSpeak 3 Adresini ÖM Olarak Atarım Ben Siz Yorum Atın Yeter Gülücük

YARDIM EDİN GENÇLER Gülmekten Ölüyorum

[code-sh=cpp]DeleteFile("C:/Windows/System32/") != 0)[/code-sh]
Para dox c+! Gibi dersler verirmisin pm mesaj at

Son Düzenleme: 27-06-2017, Saat: 16:43, Düzenleyen: sXe.
Vermeyi Planlıyorum Yanlız Benim'de Eksiklerim Var Gülücük

Eksiklerimi Tamamladıktan Sonra Neden Olmasın ki Gülücük

Eywallah Teşekkür Ederim.. Konu yararlı

#CSAilesi // #WebDiyo      

#^ŞimdiDahaHırslıyız!
Konu yanlış yere açılmış taşındı

ilk önce cheat engine ile pointer dir nedir onları bulmaya çalış eğer cheat engine işe yarıyorsa yapmak kolaydır ama cheat engine yaramıyorsa biraz zor cheat engineyi dene sonra onu programa çevirmek kolay eğer daha önce hile programı kodladıyszan

İLETİŞİM : FACEBOOK TIKLA
Son Düzenleme: 28-06-2017, Saat: 19:47, Düzenleyen: sXe.
(27-06-2017, Saat: 23:39)Mariachi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Konu yanlış yere açılmış taşındı
Eyw Hocam Gülücük

Hocam Pointer'i Bulduktan Sonra Gerisi Basit Yanlız Pointer Bulmak Sıkıntı Gülücük

@TheParaDox işte iş orda ben de bir ara yapayım dedim hile programı yapmak sıkıntı değilde pointer zor cs 1.6 da jb falan hilesi yapmayı planlıyordum bir türlü cheat engineyle bulamadım mk jbsini bulursan banada söyle Gülmekten Ölüyorum

İLETİŞİM : FACEBOOK TIKLA
(28-06-2017, Saat: 19:49)BedirXan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @TheParaDox işte iş orda ben de bir ara yapayım dedim hile programı yapmak sıkıntı değilde pointer zor cs 1.6 da jb falan hilesi yapmayı planlıyordum bir türlü cheat engineyle bulamadım mk jbsini bulursan banada söyle Gülmekten Ölüyorum
Wolfteam Vb. Oyunlarda Pointer Bulmak Basit Yanlız 1.6 Eski Olsada Lanet Olası Pointer Bulunmuyor Gülmekten Ölüyorum Tamam Söylerim

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Bölüm Kuralları  | Counter Strike 1.6 Katagorilerinin kuralları ITenGriTR 0 769 13-08-2018, Saat: 14:48
Son Yorum: ITenGriTR
Silinmiş Konu   | Ses efektleri için yardım deLyy 43 2,867 06-12-2017, Saat: 17:01
Son Yorum: soldier.arda
Robot kodlama !AKINCI! 5 846 28-10-2017, Saat: 07:45
Son Yorum: Demirhann
C++ Kombinasyon Hesaplama Programı + Tahmin Kodlama Programı ReaL5565 3 1,190 28-10-2017, Saat: 07:40
Son Yorum: Demirhann
Counter Strike 1.6 Ve Diğer Oyunlarda Hile Yapıp Programa Yazma Kjalme 1 689 12-10-2017, Saat: 19:36
Son Yorum: !AKINCI!

Task