Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Counter Strike 1.6 Sunucu Açıyoruz , Detaylar >>

Konu

Ciddi anlamda beklediğim ve tarafsızlığına %100 inandığım bir çalışma , merakla beklemedeyim .

kesinlikle kaliteli bir hizmet olucağını temin edebilirim güvenilir

Şöyle bir önerim olacak , mesela her modun tam hazır paketini sorunsuz addons u nu yaparsınız.Adam diyelimki serveri aldı ek olarak mod satın alcak + 20 tl mesela.Aldı panelde modu aktik et deaktif et butonu gelcek tek tıkla addonsunuzu kuracak server resetliyecek . Ama hiçbir şekilde sma ları kimse göremesin sadece atıyorum menüsünü beğenmedi forumda konusunu açar server sahibi yapılır isteği yoksada benzer bi menü bulur kendisi onu kullanır gibi sizce mantıklı değilmi ?

---------------------------------------
Ze Map : ze_highmountain_wwarz  {%10}
---------------------------------------
ze_escapecity_wwarz_v1 = %100
ze_simple_extra_wwarz = %100
ze_fearless_wwarz_b1 = %100
ze_turkcity_wwarz = %100
ze_toxicwater_wwarz = %100
Bana kalırsa o kadar fazla harita vs. çok gereksiz şeyleri yüklemeyin çok büyük olur. az ama iyi olan harita vs. bunları yüklerseniz iyi olur gibime geliyor.

- Naber müdür
@ emreis^
Bu hizmeti ücretsiz olarak sağlıcağız .sma içersini göstermiceğiz nedeni ise çalınması olucaktır tüm modları jb den bb moduna kadar 0 dan optimize edilmiş şekilde yazıcağız aynı zamanda örnek veriyorum basebuilder-wdsürüm yanı sıra basebuilder 6.5 , basebuilder 7.2 , 6.6 , 6.7 gibi tüm sürümlerini panelden ulaşabilcekisiniz , yönetebilceksiniz ve kesinlikle ücret alınmıcak bunlar için.

@XaRex
Harita sistemi tek bir harddiskte maplar olucak sen panelinden harita ismi yazdığın an o harddisk taranıp sana haritayı sunucuna eklediğini söylicek aslında sen sunucu alınca 5 mapın olucak onlarda temel haritalar 5 örnektir.

Görüşleriniz için teşekkürler.

Öncelikle hayırlı olsun ancak iade gibi birşey olursa bana çok aşırı saçma geliyor.
Iade olursa diyleim adam 2 gün swyi kullandı 3.gün iade herkes böyle yaparsa makinaların parası nasıl çıkacak ?

╭━━━┳╮╱╭┳━━━┳━━━┳━━━━┳━━━┳━━━╮
┃╭━╮┃┃╱┃┃╭━╮┃╭━╮┃╭╮╭╮┃╭━━┫╭━╮┃

┃╰━━┫╰━╯┃┃╱┃┃┃╱┃┣╯┃┃╰┫╰━━┫╰━╯┃
╰━━╮┃╭━╮┃┃╱┃┃┃╱┃┃╱┃┃╱┃╭━━┫╭╮╭╯

┃╰━╯┃┃╱┃┃╰━╯┃╰━╯┃╱┃┃╱┃╰━━┫┃┃╰╮
╰━━━┻╯╱╰┻━━━┻━━━╯╱╰╯╱╰━━━┻╯╰━╯

Başarılar her nekadar heves olsada ya 3 ay maximum 6 aya kapanacak gibime geliyor malasef ounyonetcisi veya csdurağı gibi hizmet vermeniz zor.

Son Düzenleme: 17-09-2018, Saat: 23:19, Düzenleyen: subardagi.
Başarılar, 3-6 ay sonra kapanacak kapanmadı diyelim oynucaz gibi bomboş bir serverleri olacak bunlar hefes 4-5 yıl açık tutabileceğinizimi sanıyorsunuz.

@ MawiLarq isterseniz zombie plague üstüne zombie escape yapabilirim Dilimi Keseni Ben Keserim !

- Naber müdür
(17-09-2018, Saat: 23:20)XaRex Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @ MawiLarq isterseniz zombie plague üstüne zombie escape yapabilirim Dilimi Keseni Ben Keserim !
Teşekkürler kendimizin yaptığı Zombie Plague yani escape mevcut .

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Task