Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Counter Strike 1.6 Sunucu Açıyoruz , Detaylar >>

Konu

@ MawiLarq Denemek güzeldir başlangıç için kalabilir bence, bi sonraki ay içerisindede bi açılış bekliyorum artık Gülücük Gülücük

(10-10-2018, Saat: 17:04)OmerSRN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bunu denemek için mi kurdunuz yoksa bu sistem üzerinde mi devam edeceksiniz?

http://prntscr.com/l4gl7t
Kardeşim güncelleme var. Boşver o paneli beni bul hemen Gülmekten Ölüyorum

O panel ile hiçbir bağlantımız bulunmamaktadır.

Elbette

Söz vermiyoruz ancak çalışmaları hızlandırıp 15 tatile yetiştirmeye çalışıyor yoğun istek üzerine kesinlesmesi 2 hafta içinde belli olur ve bilgi özel mesaj ila herkeze yollanabilir.

(11-10-2018, Saat: 20:11)MawiLarq Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Söz vermiyoruz ancak çalışmaları hızlandırıp 15 tatile yetiştirmeye çalışıyor yoğun istek üzerine kesinlesmesi 2 hafta içinde belli olur ve bilgi özel mesaj ila herkeze yollanabilir.
Bence sağlam olsun ne zaman olursa olsun Gülücük

Sorun olduğunu düşünürsek böyle birşey asla olmaz

Öffff #KALİTE koktu.

Pouex(Görkem Bacısısikişenoğlu)'in anasını götünden sikeyim.
Emirhan SkürtSkürt seninde ananı sikicem sıradasın.
Dediğim gibi ferudun ve berke lafım yok.
forum.csduragi.com
@` bRae

Bir fikirde ben vereyim forumdan Eklenti bölümlerinde konu altında forum hesabı panele bağlı olan kullanıcılarda sadece gözükmek üzere bu eklentiyi csx.webdiyo.com serverime kur diğe seçenek olabilirmi ne dersin ?

(13-10-2018, Saat: 11:50)MawiLarq Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @` bRae

Bir fikirde ben vereyim forumdan Eklenti bölümlerinde konu altında forum hesabı panele bağlı olan kullanıcılarda sadece gözükmek üzere bu eklentiyi csx.webdiyo.com serverime kur diğe seçenek olabilirmi ne dersin ?
Gereğinden fazla hizmet getiriyorsunuz. Umarım bir zamandan sonra teknik destek vermekten sıkılmazsınız.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Task