Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Silinmiş Konu   | Cinayet Modu 1.6 CSduragi Uzerinde Çalıştırma

Konu

Merhaba,

Garrys Mod: Murder'dan CS 1.6'ya uyarlanan ve MawiLarq adlı arkadaşımızın paylaştığı Cinayet Mod'unu CSDurağı içinde çalıştırmak istiyorum.
İçinde ORPHEU klasörü var içindeki dosyaları sunucu kabul etmiyor.

Sorum şu ORPHEU şartmıdır onsuz olmaz mı?

Bir CODER arkadaşımız olur veya mümkün değil diye bir bilgi verip beni aydınlatırsa veya yardım etmek isterse çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim. <3

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
[ c o ѕ м o ѕ ]   
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
@cosmos Orpheu Modülünün ReHLDS Versiyonu Bulunmamaktadır. CSDurağı ve OyunYöneticisi ReHLDS Kullandığı İçin Orpheu'yu Orada Çalıştırmak Modülü Tekrar Yazıp ReHLDS Uyarlamak Demektir.Şu Anda Bu Modül Yazma Bilgisine Sahip Çevremizde Biri Yok.Fakat Bu Modu Baştan ReApi'ye Uygun Yazmak Mümkündür.Bunu Ücretsiz Yapacak Birinin Çıkacağını Düşünmemekteyim.Çünkü Baştan Bir Mod Yazılıyor.Veya Orpheu Kullanımını İyi Bilen Birisi Bunu Orpheu'dan ReApiye Çevirebilir Fakat Orpheu Bilgisi Olan Biriside Tanımıyorum.

- Web Site Yazılımı
- Kontrol Panel Yazılımı
- Otomasyon Sistemleri
(27-09-2018, Saat: 01:39)MoeRu Army Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @cosmos Orpheu Modülünün ReHLDS Versiyonu Bulunmamaktadır. CSDurağı ve OyunYöneticisi ReHLDS Kullandığı İçin Orpheu'yu Orada Çalıştırmak Modülü Tekrar Yazıp ReHLDS Uyarlamak Demektir.Şu Anda Bu Modül Yazma Bilgisine Sahip Çevremizde Biri Yok.Fakat Bu Modu Baştan ReApi'ye Uygun Yazmak Mümkündür.Bunu Ücretsiz Yapacak Birinin Çıkacağını Düşünmemekteyim.Çünkü Baştan Bir Mod Yazılıyor.Veya Orpheu Kullanımını İyi Bilen Birisi Bunu Orpheu'dan ReApiye Çevirebilir Fakat Orpheu Bilgisi Olan Biriside Tanımıyorum.
Anlıyorum, belki ilerde yapan birisi olur dileğiyle.

Cevabınız için teşekkürler.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
[ c o ѕ м o ѕ ]   
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
0 dan yazmak demek.

Son Düzenleme: 28-09-2018, Saat: 14:30, Düzenleyen: Centilmen.
Konu 24 saat içinde güncellenmediği için taşıyorum.

Forum kurallarına aykırı olduğun için konunuz silinmiştir .

Bir Hata Söz Konusu Olursa Bizlere Ulaşarak Düzeltebilirsiniz.

| Facebook |                                  | Instagram | 

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Silinmiş Konu   | Map Jail Değişmiyor Csduragi MarcoGames 6 329 19-10-2019, Saat: 21:08
Son Yorum: By.KinG
Silinmiş Konu   | ғυcĸ αp нεвε ➺ ╱ ßαsεßuildεR zoмвιe ╲ [ cs34.csduragi.com ] { Mod : 8.9 } Hüseyin Kara 1 676 19-09-2019, Saat: 13:00
Son Yorum: ` bRae
Silinmiş Konu   | Gezinme Modu mehmed654 17 591 29-08-2019, Saat: 13:33
Son Yorum: ITenGriTR
Silinmiş Konu   | Jbmenuye hulk modu ekleme ATEŞ BAŞKAN 5 368 26-08-2019, Saat: 21:44
Son Yorum: Smash
Silinmiş Konu   | Jbmenuye hulk modu ekleme ATEŞ BAŞKAN 2 281 26-08-2019, Saat: 16:56
Son Yorum: Aconyonn

Task