Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Silinmiş Konu   | Map Jail Değişmiyor Csduragi

Konu

Arkadaşlar Herkese Selam Acil Yardım her pro map a değişiyor ancak jaile değişmiyor bugün değişiyordu hatta komut bile verildi acil yardım

Alıntı:“Rafael gibi resim yapabilmek 4 senemi aldı, ama bir çocuk gibi resim yapabilmek ise bütün ömrümü."

- Pablo Picasso
mapın yüklü olduguna eminmisiniz

%100 eminim kontrol ettim yüklüyor ancak map olarak fy_snow u açıyor

Alıntı:“Rafael gibi resim yapabilmek 4 senemi aldı, ama bir çocuk gibi resim yapabilmek ise bütün ömrümü."

- Pablo Picasso
Son Düzenleme: 19-10-2019, Saat: 20:58, Düzenleyen: nemesiskingofcs.
plugininiz sıkıntılı olunca oto olarak fy_snow acılır en son yüklediğiniz pluginin başına ; koyun

@ MarcoGames sorununuz cözüldüyse taşınsın?

yardımlarınız için çok teşekkür ederim

- Pablo Picasso
Forum kurallarına aykırı olduğun için konunuz silinmiştir .

Bir Hata Söz Konusu Olursa Bizlere Ulaşarak Düzeltebilirsiniz.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Silinmiş Konu   | Jail Break PLUGİN YARDIM jerry580 1 267 26-11-2019, Saat: 10:42
Son Yorum: By.KinG
Silinmiş Konu   | Jail Break PLUGİN YARDIM jerry580 1 241 26-11-2019, Saat: 10:42
Son Yorum: By.KinG
Silinmiş Konu   | ғυcĸ αp нεвε ➺ ╱ ßαsεßuildεR zoмвιe ╲ [ cs34.csduragi.com ] { Mod : 8.9 } Hüseyin Kara 1 654 19-09-2019, Saat: 13:00
Son Yorum: ` bRae
Silinmiş Konu   | Jail Break Server Arıyorum Maze 11 651 16-09-2019, Saat: 11:18
Son Yorum: ` bRae
Silinmiş Konu   | Jail Admin Özel Hook ElimDeydi 1 296 08-09-2019, Saat: 13:56
Son Yorum: MawiLarq

Task