CEPKİN* KİMDİR:
Adım Mehmet Tutu ' tir.2016 Yılında Kendi Haline Biriyken Makine İle Tanışmıştır.Makineden Pek Anlamazdım 2 Ayda Çoğu Şeyi Ögrendim
Ve Kendime Nick Buldum.Son 2 Senede Çok Büyük Şeyler Yaşadım Sonuna Kadar Okumanızı Tavsiye Ederim
CEPKİN* GEÇMİŞİ HİKAYESİ:
Aslında Çogu Şey 2016-2017 Yılları Arasında Oldu.2017 Yılında Csailesi İle Tanıştım.İlk Başlarda Mybb Forum Çoğu Şeyden Anlamazdım.Aradan Geçen Zaman Sonra Anladım ve Kendime Ben Neden Forum Açmayayım Dedim.Ardından Kendime Bir Domain Aldım [csdeyiz.biz] Ve Başladım Forum Kurmaya.Sonra Benim Sayfada Mehmet Diye Birisi [b]Vardı[Sancaktepe] Onunda Sitesi Vardı [oyunyardimi.com][/b]
Herneyse Konuştuk Falan Filan Mehmet Bana Yardım Edebilecegini Söyledi Tabi O Zamanlar Mehmetin Sancaktepe Oldugunu Bilmiyorum.
Neyse Kurduk Forumu İyi Güzel Toplamda 2 Kere İndex Yemiş Bulunmaktayım 1 Tanesi Kendi Hatam Yüzünden. 2. Sini Bilmiyordum
Mehmet ' ten şüphelendim tabi Csailesinden Oldugundan Şüpheleniyordum Neyse Mehmetin Sancak Oldugunu Ögrendikten Sonra
bir süre konuşmadık.Sonra Gene Kendisi Abi Çekti Bana Barıştık Herşey Güzel Gidiyordu Ben BatuReis ' i Foruma Davet Ettim Ve Kendisi Geldi Ki
Foruma Çok Büyük Katkısı Oldu 1000 Uyeye Ulaşmıştı Bende Mehmet ' e
.com lu Domaine Geçelim Dedim.Mehmet Domain Ayarladı [WebDiyo.com] Sonra Oraya Geçtik Fakat 1 Hafta Sonra Önemli Bir Nedenden Dolayı Mehmet ' le Ayrıldık.
Mehmet Domainden Forumu Sildi Bende Forumu Tekrar Açtım Sonra Kapatmak Zorunda Kaldım.O Günden Sonra Mehmet ' le 3-4 Ay Konuşmamışızdır Fakat Özünde İyi Çocuktur. Şu Sıralar Konuşuyoruz
Yani Durum Boyle Son Olarak Forumumu Yenıden Farklı Bir Projede Açmayı Düşünüyorum.
Artık Bunları Açıklamam Lazım Yonetim Zaten Biliyordu.
' en zor kararları en güçlü iradeler verir. '