Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Silinmiş Konu   | BugraBey Kimdir ?

Konu

Adım: Buğra
Yaşım: 17
Memleket: Kütahya

Kısaca Bilgisayar, Sanal Alem Hayatım ;

2008 - 2009 Yıllarında Counter Strike 1.6 oyunu ile tanıştım. O zamanlar sadece jailbreak serverlerinde takılıyordum. 2011 - 2012 yıllarında teamspeak3 adreslerine gitmeye başladım o yıllara dair aklımda çok fazla birşey yok ilerilere gidelim :d. Yaklaşık 1.5 yıl önce banner yapmaya başladım fakat bilgisayarıma attığım format ile herşeyim gidince bıraktım. 2017 yılının aralık aylarında Berk ile tanıştım. Sağolsun plugin konusunda buralara gelmemde en büyük emeği olan Kardeşim <3 . Yavaş yavaş plugin öğrenmeye başladım ve eklenti isteğe yöneldim. Ve şuanda yardım etmeye çalışıyorum.

WEB[D]iyo İle Aramdaki Olay Nedir ?;
CSAilesinden beri buradayım. Yukarıdada anlattığım gibi banner yapmaya başladığımda burayı keşfettim. Yaptığım bannerların bir faydası olsun diye paylaşmaya başladım. Attığım formattan sonra herşeyim gidince eklenti (plugin) öğrenmeye başladım ve devam ediyorum inşallah.

Bu Forumda Olmasam Nerede Olurdum ?;
Hiçbir fikrim yok Gülmekten Ölüyorum

Not : Noktalama hatası varsa kusuruma bakmayın Gülmekten Ölüyorum

Forum kurallarına aykırı olduğun için konunuz silinmiştir .

Bir Hata Söz Konusu Olursa Bizlere Ulaşarak Düzeltebilirsiniz.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Silinmiş Konu   | Cepkin* Kimdir ? Herşeyi Açıklıyorum ` anJeun 1 588 05-04-2018, Saat: 19:24
Son Yorum: MawiLarq
Silinmiş Konu   | Cyber Kimdir? cyber 4 1,065 05-04-2018, Saat: 18:59
Son Yorum: ` bRae
Silinmiş Konu   | BugraBey V32 Kırmızı Banner BugraBey43 7 751 09-02-2018, Saat: 19:11
Son Yorum: ` ripeNess
Silinmiş Konu   | BUGRABEY MASCOT PACK BugraBey43 1 658 29-09-2017, Saat: 19:09
Silinmiş Konu   | BugraBey MASCOT PACK BugraBey43 1 591 29-09-2017, Saat: 18:09

Task