Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Cebi Delen Fiyatlar Yeter Artık !!!

Konu

Son Düzenleme: 20-12-2018, Saat: 21:18, Düzenleyen: Emrullah*.
Benim şikayetlerim şunlar ;

1.) 100'den sonrası neden 150TL ( bu ayda 1980 TL eder) ve sürekli zam geliyor.
2.) Tüm serverlar neden 30+2 sabit bir fiyat değil ? 24+2 olunca 20 lira fark oluyor ? (yine cebimiz delindi)
3.) Hiçbir güncelleme yok (panel ve ticket fonksiyonları hariç) ne mobil uyumlu nede renk uyumlu. (senelerdir aynı tasarım bıktırdınız)
4.) Senelerdir şunu yapacam bunu yapacam diyosun, serhat usta ama tık yok ? :Gülücük
4.) Teamspeak3 serverler sorunlu sürekli biri giriyor biri girmiyor (cebimiz yine delindi)
5.) Ts3 botu getirdiniz ne panel var nede doğru düzdün açıklama var.
6.) Yıllardır aynı amxmodx sürüm hep 1.8.2 (cebimiz yine delindi)
7.) OYT website tasarımı ThemeForest'ten alındı. ( ESKI tasarım bundan daha iyiydi ).
8.) Bir server kiralıyorsak komple serverin yetkisi Müşteride olmalı ( Tüm dosyalara Erişim imkanı verilmeli ) Dosyalar bozulursa Tüm sorumluluk onlara ait olmalı.
9.) Detaylı bir hizmet sözleşmesi bile göremiyorum.
10.) Detaylı loglar bile yok. Server logları günlük olarak gösterilip otomatik siliniyor. Panel giriş, Server Reset, Eklenti Silme, TS3 Log VB gibi loglar yok ! (yine cebimiz delindi ) 

Şimdi diceksinizki bunları yazdı falan ama ben müşteriye göre haklıyım hocam. Hani bende derim ona ne gerek var buna ne gerek var. Bana görede gerek yok. Ama kendimi Müşteri yerine koyuyorum anlatabiliyormuyum hani  Kahkaha Neyse Serhat KAVAK başarılarının devamını dilerim. Umarım daha çok büyürsün.

PHP Kod:
“I want everything to be beautiful when I open my eyes.” 
DOĞRU HOCAM

Satılık Domain Listesi İcin Tıklayınız
My10.Net
Turkiye.pw
My10.Site
Enhit.Site
Ts3de.com
Sunucum.Online
Klan.Site
Reklam.in.Net
Haber.in.Net
Ts3de.Online
Serveri.Online
Csde.Online
CounterMerkezi.Net
Jailclan.Online
Proclan.Online
1- yıllardır ilk defa zam yaptık ancak sadece 2018 de bize 3 kere zam geldi , şimdi ocak ayında telekomdan bir daha zam geliyor bizimde cebimiz delindi Gülücük
2- 30+2 ile 24+2 farklı çünkü neden aynı olsun
3- destek sistemi güncellenecek ve panel için mobil uyumluluk yapılacak. site zaten bu sene güncellendi ?
4- sürekli saldırıları engelliyoruz ve sunucuları tamamen kapanmaktan kurtarıyoruz bir yolunu bulup Gülücük
4.2- ts3 sunuculara girişler bazı ts3 pluginlerini kullanan kişilere yasak çünkü güvenlik
5- ts3 panel ve müzik bot ayarlıyoruz henüz tamamlanmadı ancak panel sadece kullanımı kolaylaştırcak ts3 içinden gayet kolay yönetiliyor.
6- amxmodx 1.8.2 de kalacak ancak amxmodx 1.8.2 de kalmasının bir zararı yokki? çalışmayan eklentide yok ?? amxmodx 1.9 a direk geçiş olacak.
7- tasarımımız gayet iyi parasını ödedik satın aldık kullanıyoruz Gülücük çok özel tasarım yapsak da 2 gün sonra başka sitelerde göreceğiz zaten Gülücük
8- günde kaç serveri bu kadar kısıtlamaya rağmen bozduklarını bilseniz şaşarsınız Gülücük
9- hizmet sözleşmesi sitenin en köşesinde saklı Gülücük
10 - panel için sıradaki yapılacaklar altpanel yetki sistemi ve loglar , azcık daha bekleyin Gülücük

11 bu kadar uzun maddeler yazmayın yoruldum Gülücük

(20-12-2018, Saat: 21:07)OyunYoneticisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 1- yıllardır ilk defa zam yaptık ancak sadece 2018 de bize 3 kere zam geldi , şimdi ocak ayında telekomdan bir daha zam geliyor bizimde cebimiz delindi Gülücük
2- 30+2 ile 24+2 farklı çünkü neden aynı olsun
3- destek sistemi güncellenecek ve panel için mobil uyumluluk yapılacak. site zaten bu sene güncellendi ?
4- sürekli saldırıları engelliyoruz ve sunucuları tamamen kapanmaktan kurtarıyoruz bir yolunu bulup Gülücük
4.2- ts3 sunuculara girişler bazı ts3 pluginlerini kullanan kişilere yasak çünkü güvenlik
5- ts3 panel ve müzik bot ayarlıyoruz henüz tamamlanmadı ancak panel sadece kullanımı kolaylaştırcak ts3 içinden gayet kolay yönetiliyor.
6- amxmodx 1.8.2 de kalacak ancak amxmodx 1.8.2 de kalmasının bir zararı yokki? çalışmayan eklentide yok ??  amxmodx 1.9 a direk geçiş olacak.
7- tasarımımız gayet iyi parasını ödedik satın aldık kullanıyoruz Gülücük çok özel tasarım yapsak da 2 gün sonra başka sitelerde göreceğiz zaten Gülücük
8- günde kaç serveri bu kadar kısıtlamaya rağmen bozduklarını bilseniz şaşarsınız Gülücük
9- hizmet sözleşmesi sitenin en köşesinde saklı Gülücük
10 - panel için sıradaki yapılacaklar altpanel yetki sistemi ve loglar , azcık daha bekleyin Gülücük

11 bu kadar uzun maddeler yazmayın yoruldum Gülücük
Hocam laf var icraat yok. 10 yıldır hep aynı, gezdin gezdin ezdin bütün parayı şimdide zam getirip cebimizi deliyosun Gülmekten Ölüyorum

PHP Kod:
Son Düzenleme: 20-12-2018, Saat: 21:19, Düzenleyen: Emrullah*.
konu başlığı düzeltildi.

sizde hep şikayet hep şikayet Gülücük

@○yunYoneticisi Yenilik istiyorum yenilikkkk Gülmekten Ölüyorum

PHP Kod:
istediğiniz yenilikleri yazın bizde sırayla yapalım bakın bu daha kolay ve işlevsel Gülücük

@OyunYoneticisi once siz dediklerimi yapın sonrasına bakarız Gülmekten Ölüyorum

PHP Kod:
Ayrıca GunGameyi artık Pro'ya ekleyin 2013'ten beri sizlere kira ödüyoruz lakin şu gungameyi önemsemiyorsunuz

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
LAG LAG LAG YETER ARTIK doba123x 1 496 28-09-2019, Saat: 15:37
Son Yorum: XaRex
Bu Kadar Terbiyesizlik Yeter sXaPeL*19 10 1,018 05-09-2019, Saat: 01:27
Son Yorum: WX''Timer

Task