Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

BraveFriends Hakkında!

Konu

Günaydın, ben ALperen Ekşi.
Bazı açıklamalar ve bazı konulara açıklık getirmek adına bu konuyu açıyorum. 

Öncelikle bilindiği üzere BraveFriends ekibi 2015 yılında aktif edilip, bir çok düşman edinmiş ve istesenizde istemesenizde gerek GameTracker sıralamalarında gerek oyunyöneticisi platformunda gerekli başarıları ve ortamdaki rekabetten hiçbir zaman eksik olmamıştır sunucu aktif olduğu sürece. 

Bu süreçte tüm oyuncularımın emekleri söz konusuydu, taa ki 173.117 serüveninde ( Ekim 2017 - Aralık 2017 ) yaşadığı sorunlardan sonra herhangi bir platformda ben yer almadım, isteseniz de istemesenizde bu tarihler ve bu IP sonrası BraveFriends Ekibini ben yönetmedim, daha sonrasında tüm haklar bende olmasına rağmen birilerine ekibi emanet ettim, ortam konusunda tam olarak ekibi yönetemediler ve de bazı sorunlar yaşandı. Biliyorum hepiniz gerek bana gerek ekibe gerek başka şeyler konusunda önyargılarınız mevcut bu konuda düzgün bir dille bazı şeyleri ifade ettiğiniz süreçte hak verebilirim bazı konularda.

Şimdi gel gelelim "dolandırıcı" tabirlerine, öncelikle bu tabiri ben ve ekibime atmadan önce ya da bir sorunu olan arkadaşlar belirttiğim tarihlerin öncesinde gerekli kanıtları ve şikayetleri mevcutsa ve haksız yere eğer ki gerek HAKKI gerek PARA kaybı yaşadıysa bunların telafisini ben bizzat ekibi tekrar aktif etmeden önce ( Belirli bir süre vermiyorum ) bu konuda gerekli zararlarını ödeyeceğimi belirtmek isterim.
Belirtmek isterim ki, ekip benim himayem altında bulunduğu sürece olan zararları karşılayacağımı belirttim. Daha sonrasında her ne kadar şu konuda haklı olsanızda "Emanet ettiğin adam beni zarara uğrattı" desenizde bu beni ilgilendirmez, kim ile sorun yaşadıysanız onun ile aranızda o proplemi çözün!

Ekip ilerleyen dönemlerde yani uzun bir süreç içerisinde tekrar aktif edilecek, herhangi birisinin köleliğini değil kendi ortamımızı güvendiğimiz adamlarla işbirliği yapacağımızdan şüpheniz olmasın bu da demek oluyor ki, bu sunucu hepsinden çok farklı olacak en uzun ömürlü sunucular arasına ismini yazdıracağınızdan şüpheniz olmasın Gel len buraya

Türk milleti, atmayı tutmayı ve önyargılarını bırakamadığı için zaman zaman gelişemiyor.

Bu sözden hitaben lütfen haklı veya haksız dahi olsa eleştirilerinizi dinlemeye ve her zaman ki üslübüm ile gerekli cevapları vermeye hazırım. Eleştiri nasıl yapılır, nasıl bir uslüp kullanılır anlatmama gerek yoktur umarım.

SAYGILARIMLA!

YA HAYRAN KALACAKSINIZ YA DÜŞMAN!

İKİ KRALLIK TEK SERVER!

SUNUCU IP : 95.173.173.104

Konu bu kadar sakin kaldığı sürece ve bazı iftiralar ekibin adına atıldığı sürece bu konunun geçerlilik süresi benim gözümde dolduktan sonra, ekibe atılan bazı ibarelerin kanıt olmadığı takdirde bu forum içerisinde gerekli yaptırımı uygularsın umarım @ MawiLarq

Bizim olmadığım zamanda gerek ekip ismiyle alakalı asılsız iftiraların atıldığı konular gerek yorumlar dönmüş. Gerekli iadeyi yapalım dediğimde kimseden ses soluk olmaması gayet güzel.

İKİ KRALLIK TEK SERVER!

Bunları konuşalı 1 yıl oldu. Ve bıktım kimsenin dönüş yapacağını da düşünmem.

Tekrar Görüşmemek Üzere.
@"qRunt..``" Biz gerekli açıklamaları ve gerekli işlemleri yapalım da, kimsenin geri dönüş yapıp yapmaması o zaatlara kalmış birşey biz buna ekip olarak saygı duyarız tabii ki de.

İKİ KRALLIK TEK SERVER!

Edit ; kroxi yeni hesap açmış ben bu konudan onu anladım. @ Rix

(16-04-2019, Saat: 09:18)Rix Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Günaydın, ben ALperen Ekşi.
Bazı açıklamalar ve bazı konulara açıklık getirmek adına bu konuyu açıyorum. 

Öncelikle bilindiği üzere BraveFriends ekibi 2015 yılında aktif edilip, bir çok düşman edinmiş ve istesenizde istemesenizde gerek GameTracker sıralamalarında gerek oyunyöneticisi platformunda gerekli başarıları ve ortamdaki rekabetten hiçbir zaman eksik olmamıştır sunucu aktif olduğu sürece. 

Bu süreçte tüm oyuncularımın emekleri söz konusuydu, taa ki 173.117 serüveninde ( Ekim 2017 - Aralık 2017 ) yaşadığı sorunlardan sonra herhangi bir platformda ben yer almadım, isteseniz de istemesenizde bu tarihler ve bu IP sonrası BraveFriends Ekibini ben yönetmedim, daha sonrasında tüm haklar bende olmasına rağmen birilerine ekibi emanet ettim, ortam konusunda tam olarak ekibi yönetemediler ve de bazı sorunlar yaşandı. Biliyorum hepiniz gerek bana gerek ekibe gerek başka şeyler konusunda önyargılarınız mevcut bu konuda düzgün bir dille bazı şeyleri ifade ettiğiniz süreçte hak verebilirim bazı konularda.

Şimdi gel gelelim "dolandırıcı" tabirlerine, öncelikle bu tabiri ben ve ekibime atmadan önce ya da bir sorunu olan arkadaşlar belirttiğim tarihlerin öncesinde gerekli kanıtları ve şikayetleri mevcutsa ve haksız yere eğer ki gerek HAKKI gerek PARA kaybı yaşadıysa bunların telafisini ben bizzat ekibi tekrar aktif etmeden önce ( Belirli bir süre vermiyorum ) bu konuda gerekli zararlarını ödeyeceğimi belirtmek isterim.
Belirtmek isterim ki, ekip benim himayem altında bulunduğu sürece olan zararları karşılayacağımı belirttim. Daha sonrasında her ne kadar şu konuda haklı olsanızda "Emanet ettiğin adam beni zarara uğrattı" desenizde bu beni ilgilendirmez, kim ile sorun yaşadıysanız onun ile aranızda o proplemi çözün!

Ekip ilerleyen dönemlerde yani uzun bir süreç içerisinde tekrar aktif edilecek, herhangi birisinin köleliğini değil kendi ortamımızı güvendiğimiz adamlarla işbirliği yapacağımızdan şüpheniz olmasın bu da demek oluyor ki, bu sunucu hepsinden çok farklı olacak en uzun ömürlü sunucular arasına ismini yazdıracağınızdan şüpheniz olmasın Gel len buraya

Türk milleti, atmayı tutmayı ve önyargılarını bırakamadığı için zaman zaman gelişemiyor.

Bu sözden hitaben lütfen haklı veya haksız dahi olsa eleştirilerinizi dinlemeye ve her zaman ki üslübüm ile gerekli cevapları vermeye hazırım. Eleştiri nasıl yapılır, nasıl bir uslüp kullanılır anlatmama gerek yoktur umarım.

SAYGILARIMLA!
(16-04-2019, Saat: 18:00)CaptainAmerica Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Edit ; kroxi yeni hesap açmış ben bu konudan onu anladım. @ Rix
Kroxi dediğin şahıs beni taklid eden, gerek tüm platformlarda bana yazıp ekibi kendisinin yönetmek istediği bir şahıs. 

Bu konudada arkadaşın bazı açıklamalarını ve istediği yardımlardan sonra yaptığı şeyleri ilerleyen süreçte tekrar gündeme getireceğim, gereksiz münasebetlere girmeyelim lütfen.

İKİ KRALLIK TEK SERVER!

İade taleplerinin değerlendirilmeye kapatılması için son 10 gün.

İKİ KRALLIK TEK SERVER!

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Kediler Hakkında Bilgiler livacan 0 174 26-12-2020, Saat: 21:25
Son Yorum: livacan
CSDurağı rezillikleri hakkında MawiLarq 0 248 06-03-2020, Saat: 14:27
Son Yorum: MawiLarq
Akrostiş Şiir Hakkında Yorumlarınız Whisky02 8 430 25-11-2019, Saat: 15:11
Son Yorum: Whisky02
Csdurağının batışı hakkında ne düşünüyorsunuz? elmaşekeri 16 871 31-10-2019, Saat: 09:45
Son Yorum: elmaşekeri
Ts5 Hakkında // About Ts5 RuHSuZ 2 356 27-10-2019, Saat: 17:13
Son Yorum: MawiLarq

Task