Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Zombie Plague   | [Biohazard] Antidot (Insana Dönüştürme)

Konu

Son Düzenleme: 01-02-2017, Saat: 14:00, Düzenleyen: TunnS[C].
Eklenti İsmi : Antidot
Yapımcısı : Belli DeğiL
Sürüm : Belli Değil
Açıklama : Biohazard mod ile uyumlu olup.Zombi olduğunuz zaman aldığınızda tekrar insana dönüşmenize yarar.Daha önce serverime eklemek istedim baska pluginler fakat para çekmiyordu yada başka sorunları vardı.Bu kesinlikle sorunsuzdur.

Komutlar
Kod:
say /antidote
Admin Komutu : amx_antidote nick

Cvar
Kod:
Cvar
//Antidot Cvar
amx_cvar bh_antidot_buy "0"
amx_cvar bh_antidot_limit "10"  = Maksimum Kaç Tane Alabilceğin
amx_cvar bh_antidot_ucret "5000" = Kaç Paraya Alabilceğin
amx_cvar bh_antidot_cmd "1"  = Admin'lerin Komut ile Alıp Alamıcağı

.rar [OZEL]ANTİDOT.rar (Dosya Boyutu: 2.62 KB | İndirme Sayısı: 23)
CapitaLL | Zombie WarS |'TR
1-Bişi dicem konuya rar eklıyorum yazdıgım hersey sılınıyor.Ben o kadar yazdım sılındı neden ? Gülmekten Ölüyorum
2-Bende plugınler var güzel biohazard için guzel şeyler paylaşabilirim Gülmekten Ölüyorum Ben daha yenıyım plugın konusunda 3 ay aşşağı yukarı Gülmekten Ölüyorum Hep admınlık captanlık clan yonettım ondan yenı yenı paylasımlar yaparım Gülmekten Ölüyorum

@ MawiLarq @Kirito Gülmekten Ölüyorum

ya o bi bug düzelticez ek dosya yüklemeden once tüm yazılarını Kopyala Yapıltır ek yaptıktan sonra

Tamamdır.Bu sefer yedeğini alırım dosya ekten sonra yapıştırırım Gülmekten Ölüyorum

Yararlı Konu Sağ Olasın .

Teşekkürler. Yararlı paylaşım Gülücük

Webdiyo.com ~ Yetkili

" Bende gizli olduğunu sezenler olmuş."
                      > Steam Profilim <    (Arkadaş olarak ekleyebilirsin. )

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
BioHazard   | [Biohazard] Biomenü + Özel Silahlar TunnS[C] 36 4,427 12-05-2020, Saat: 03:54
Son Yorum: Yılmaz Tuğ
Zombie Plague   | [Biohazard] Round End Sprites Effect (Kazanan Takım) TunnS[C] 21 2,532 11-05-2020, Saat: 18:25
Son Yorum: alireiz44
BioHazard   | [Biohazard] Fire-Frost Grenade TunnS[C] 21 2,338 06-01-2020, Saat: 14:56
Son Yorum: KuRSuN
BioHazard   | BioHazard Gelişmiş Silah Menü Furkangs1905 3 536 06-07-2019, Saat: 23:08
Son Yorum: WX''Timer
BioHazard   | [Biohazard] Zombie: Smoker TunnS[C] 23 2,673 12-02-2019, Saat: 00:32
Son Yorum: allame61

Task