- Eklenti Yazarı : Bilinmiyor
- Eklenti Sürümü :
- Eklenti Amacı : Attıgınız yerdekı rakip yanar.
Kod:
napalm_on <0/1> - / devre dışı bırak Napalm Nades Enable
napalm_affect <1/2/3> - Nades Napalms olmalıdır Hangi (1-HE // 2-FB // 3-SG)
napalm_team <0/1/2> - Takım napalm Nades / satın kullanabileceğiniz belirler (0-iki takım // 1-Teröristler yalnızca // 2-CTleri yalnızca)
napalm_override <0/1> - Etkinlestirilirse, el bombaları, otomatik olarak oyuncuların onları satın almak zorunda kalmadan Napalms olacak
napalm_price <1000> - Bir napalm satın almak için gerekli para (geçersiz kılma kapalı iken)
napalm_buyzone <0/1> - Etkinlestirilirse, oyuncular bir napalm satın almak için bir buyzone olması gerekiyor (geçersiz kılma kapalı iken)
napalm_carrylimit <1> - Kaç Napalms seferde yapılabilir
napalm_radius <240> - Napalm patlama yarıçapı
napalm_hitself <0/1> - Etkinse, Napalms da kendi sahibini etkileyecek
napalm_ff <0/1> - Etkinse, Napalms da takım arkadaşları etkileyecek
napalm_spread <0/1> - Etkinlestirilirse, oyuncular dokunduğunuzda diğerlerinden alev mümkün olacak
napalm_keepexplosion <0/1> - Wether varsayılan CS patlama tutmak için
napalm_duration <5> - Ne kadar yanan saniye sürer
napalm_damage <2> - yanma yapar ne kadar hasar (her 0.2 saniye)
napalm_cankill <0/1> - ayarlandığında, yanan kurbanı öldürmek mümkün olacak
napalm_slowdown <0,5> (hızlı) 0.1 (yavaş) ve 0.9: - yavaşlama, arasında yer Yanan. Devre dışı bırakmak için 0 kullanın.
Detaylı Açıklama : Cvar komutlarıyla ıster otomatık ele gelmeyı yada ıster .nades gibi almayı saglar o size kalmıs.Biohazard icindir.Ben daha once bır cok turk forumlarına baktım ama biomod icin bulamamıstım yabancı forumlardan almıs kullandım duzgun sekılde calısmaktadır.Gule Gule Kullanın.