Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Silinmiş Konu   | Bannerlord indirebileceğim bir yer varmı?

Konu

Arkadaşlar pek oyun oynamıyorum ama bannerlord indirilebiliyormuş heralde indirebileceğim bir yer varsa atabilirmisiniz sistemim düşük ayarlarda oynatacak gibi param yok olsa steamdan alırım şimdiden teşekkürler

Steam

Onunla ne zaman lades oynasak hep o kazandı. Kalbimdeyken nasıl aklımda derdim.
  - Oğuz Atay.
Para biriktirip steam üzerinden satın alabilirsiniz veya bir kaç arkadaşınla da ortak olup alabilirsin. Korsandan uzak dur.

Projeler | İletişim | Web
--------------
Forum kurallarına aykırı olduğun için konunuz silinmiştir .

Bir Hata Söz Konusu Olursa Bizlere Ulaşarak Düzeltebilirsiniz.

Projeler | İletişim | Web
--------------

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Silinmiş Konu   | Jailbreak ıçın T Model Cüce Modeli Varmı YagizLoL_ 1 213 14-09-2020, Saat: 10:28
Son Yorum: By.KinG
Silinmiş Konu   | Bu Jailbreak icin bunun beyaz modeli olan varmi Nejovte 7 547 30-11-2019, Saat: 12:00
Son Yorum: By.KinG
Silinmiş Konu   | BU RESİMDEKİ HATA NEDİR BİLEN VARMI ? canavar086 4 298 18-10-2019, Saat: 18:52
Son Yorum: Smash
Silinmiş Konu   | Ts3 bannere gif yapabilecek varmı mehmed654 2 350 19-07-2019, Saat: 10:17
Son Yorum: Pizza
Silinmiş Konu   | Ts3 Saldiri Oldu Yardim Edebilecek Varmi? Ümit26 7 446 20-06-2019, Saat: 00:15
Son Yorum: ` ripeNess

Task