Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Bergama Gri Granit Nedir?

Konu

#1
Bergama gri granit, İzmir’in Bergama ilçesinde çıkarılarak dünya granit pazarına sunulan bir granittir Çok sert bir doğal taş olmakla birlikte bu sertliği onu doğanın zorlu şartlarından korunmasına yardımcı olur ve kullanıcı dostu yapar. Çoğunluk olarak gri zemin üstünde, siyah noktalar mevcuttur. Gri granitler arasına girmektedir. Fiyat/İşlev olarak fazla talebin sebebidir. Çoğunlukla küp taş olarak imal edilir ve döşemelerde bu formda kullanılır. Küp taş formu sayesinde farklı granit küp taş türleri ile birlikte uygulanmasını kolaylaştırır. İstenilen şekilde kesilme imkanı bulan Bergama gri granit yüzeyi parlaklık kazanması için, cilalama, yakma ve honlama işlemlerine maruz kalır. Bergama granit bordür, su geçirimini ve ısı alışverişini engeller.

Gri Granitin Kullanım Alanları Nelerdir?
Mutfak tezgahı, iç ve dış mekanlar, sokak ve yaya yolları, kaldırım, basamak, döşeme, cephe, zemin, parke, yağmur olukları, kaldırım taşı kaplamalarında kullanılır.

Bergama Gri Granitin Çeşitleri Nelerdir?
Honlu, küp taş, patinatolu, fırçalanmış, cilalı, bordür, plaka, este, eskitme, ham yüzey, kumlanmış, mucartalı çeşitleri mevcuttur.

Bergama Gri Granitin Özellikleri Nelerdir?
Yer kabuğuna yakın yüzeyden toprak altından çıkartılan 2730 kg/metreküp özgül ağırlığına sahip gri renkte, yapısında kuvars, biyotit ve diğer mineraller içeren, cila alma yeteneğine sahip dışardan uygulanan güçlere karşı dayanıklı, sertlik olarak 7 mons olan, atmosfer basıncına dirençli, su emmesi çok az olan ve aşınmayan tekrar kullanılabilen bir madendir.


Cevapla


Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Silikon Hortum Nedir? tr011 0 69 24-10-2021, Saat: 16:51
Son Yorum: tr011
Tamburlu taş nedir? tr011 0 98 17-01-2021, Saat: 15:31
Son Yorum: tr011

Task