Uygun Fiyata bbmenu ve classmenu editleyecek arkadaş varsa karşılığı verilcektir
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
Bence ilk önce ücretli olarak düşünmek yerine aklındaki bbmenüyü bize sun . Biz sana ücretsiz uğraşılacak bir eklenti ise ücretsiz şekilde yapalım . Eğer kendine özel bir bbmenü ya da class menü istiyorsan o zaman farklı .
bilmiyorum farketmez aslında ama ben sımdı bır swye modellerı class yüklemeyi bile doğru yapabilen değilim
Sorun olmaz . İlk olarak kafandaki eklentiyi bize söylemen yeterli olacak . Daha sonra nelerin nereye yükleneceğini nasıl yükleneceği konusu hakkında sana yardımcı oluruz . Örneğin bir bbmenü istiyorsan ilk önce forumda hoşuna giden bir bbmenüyü seçerek işte şurdaki şu kalksın , şunun yerine şu eklensin , şu olduktan sonra şu olmasın , şunun yerine şu olsun diyerek bize nasıl bir menü istediğini ya da nasıl bir class menüsü istediğini belirt .
Aklındaki Jbmenuyu bize söyle ucuz bi fiyata veya ücretsiz yapabilirim.
Bbmeni pawnod
Fark etmez . Sen dediğim gibi yap . Aklındaki bbmenü'yü söyle bize .
Son Düzenleme: 25-01-2019, Saat: 19:58, Düzenleyen: Kalipso22.
Konu güncellenmediği için çöpe taşınmıştır .
Forum kurallarına aykırı olduğun için konunuz silinmiştir .
Forum kurallarına aykırı olduğun için konunuz silinmiştir .
Bir Hata Söz Konusu Olursa Bizlere Ulaşarak Düzeltebilirsiniz.
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Silinmiş Konu | Ts3 almak istiyorum | rekorbende123 | 1 | 366 |
18-09-2020, Saat: 15:30 Son Yorum: JwG |
|
Silinmiş Konu | ACİL bbmenu ve class menu lazım yapana kurucu vericem | enesbaba123 | 1 | 349 |
06-07-2020, Saat: 23:51 Son Yorum: By.KinG |
|
Silinmiş Konu | bbmenu panele yüklerken hata veriyor YARDIM!!! | Savagery | 1 | 324 |
15-11-2019, Saat: 20:02 Son Yorum: By.KinG |
|
Silinmiş Konu | Radar Altında Saat İstiyorum | canavar086 | 4 | 433 |
28-10-2019, Saat: 19:11 Son Yorum: ITenGriTR |
|
Silinmiş Konu | CALL OF DUTY MOD İSTİYORUM | canavar086 | 3 | 367 |
18-10-2019, Saat: 18:52 Son Yorum: Smash |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi