Özel Bilgilerim
Doğum Tarihim : 1999 [ CSAilesi.COM ]
Ismım : Ramazan [ CSAilesi.COM ]
CSAilesi.COM ' Neden Başladım - CSAilesi.COM Hikayesi Benim Gözümden ?
MawiLarq ' ile OsmanLı Gaming ' den tanışıyorduk . Emirin Çok Forumlarda Takıldığını Görüyordum En Son Moderatorlu Yaptıgı Forum Kapanınca Emirle Konusup Bir Forum Açmak İstedik Domain Ararken " CSAilesi.COM " Alan Adının Boş Olduğunu Gördük Şaşırdık Doğrusu Hemen Aldık . Ilk Başta Kurduğumuz Ekip Baştan Kötüydü Ancak Emir Nedense Herkeze Güvendiği İçin Forum İsmi Zarar Gördü Benim Uyarılarıma Rağmen . Emir Sonra Siteyi Kapatmayı Düşünoyrdu Addaha NET ' Kapaticakti
Siteyide Üstüme Devir Etmişti Ancak Yanımızda olan bir kişi daha hayin Çıkınca Siteyi bana devretti . Sonra aradan 1 hafta geçtikten sonra Bizim Gibi İşini Doğru yapan adam olmadıgını düşünerek en baştan başlama kararı ile siteyi tekrar Emirhana Yani MawiLarq ' a devrettim Sonra Siteyi Biz Nasıl Kurarız Derken @TheFlash @Ferudun ' Arkadaşlarımız Bize Destek Oldu Onlarada Burdan Teşekkürler . Sonra Açılış Reklamları Attık Elimizden Geldiği Kadar Ve Site açıldı ilk günden 200 üyemiz vardır sevindik doğrusu . Hep Yeni Konular paylaşarak Üye sayımızı artırmaya çalıştık Sloganımız Her Zaman #ŞimdiDahaHırslıyız 'Oldu Ve Haylada Öğle Devam Ediyoruz . Bana Göre CSAilesi.COM En Kaliteli Başarıyı Hak Eden Bir Counter Strike Forumu İleride Daha Büyük İşler Başarcağından Eminim Ver Zaman CSAilesi.COM ' Destekliceğim .
Kendi Klanın Varmı ? Diyenler İçin
Benimde Takıldığım Tabiki Klan Vardı Emirle Orda Tanıştık Zaten Orası " OsmanLı Gaming " Dir Son Zamanlarda Orda Sunucu Sahipliği Yapmaktayım + Firma Sahibiyim [ CSAilesi.COM ]
İşiniz Gücünüz Yokmu Bu Forumu Neden Kurdunuz Diyenler İçin ;
Arkadaşlar Bu Forumu Nedenimiz TR ' Deki Eklentileri Katlayarak Geliştirmektir . Counter Strike ' de Türkiye Serverlerini 1.
Hale Getirmektir . Tek Amacımız Budur [ CSAilesi.COM ]
Nasıl Bu Siteyi Büyüttünüz , Nası Bi Plan Yaparak Büyüdünüz ?
Arkadaşlar CSAilesi.COM Nasıl Bu Kitleye Ulaştı Sorusunuda Şöyle Cevaplıyabiliriz . Bizim Müşterilerimiz Olan Klanlar Reklamlarımızı Attılar [ CSAilesi.COM ]
Kendi Klanım OsmanLı Clanındada Yoğun Reklam atarak CS 1.6 Alemine Tanıtmaya Çalıştık Tarafsız Bir Yol İzledik . CSAilesi ' ni Kötülemiyen Herkezi Sitemizde Misafir ettik. Facebook ' da Sponsor verdik . Guruplarda Paylaşımlar Yaptık Ve Bü Kitleye Ulaştık
Site Tasarımı Neden Böyle ? Neden Mybb ?
Site Tasarımından Şikayetci Olanlar Tabiki Oluyor Ancak Arkadaşlar Bir Tema Codlamak Sandığımız kadar basit bir iş diyil .
Bu temayı Mybb Resmi Forumundan Aldık Ve Güncelledik . Mybb Çok Açıklı Bir Sürüm Olduğunu Bende Söyliyebilirim
Zamanında Açıkları kapatmak için baya kafa yorduk [ CSAilesi.COM ]
- Mybb Olma Nedeni İse Mybb Sabit Diyil Yani Efektler Yeni Nesil Forum Hoşumuza Gittiği İçin Mybb Seçtik .d
İletişim Bilgilerimiz
Facebook : Tıkla Git
YouTube : Tıkla Git
Twitter : Tıkla Git
Telefon : 535 220 79 76
Hotmail : [email protected]
Team Speak 3 : Ts3.CSAilesi.COM
Yakında Aktif Olucak : destek.csailesi.com
[ CSAilesi.COM ] Ben Böyle Bir Forum Kurmak İçin Nerden Alan Adı Ve Host Alabilirim
CSAilesi.COM ' un Alan Adı Bu Linkte Barınmaktadır . [ CSAilesi.COM ]
CSAilesi.COM ' un Hostingi Bu Linkte Barınmaktadır [ CSAilesi.COM ]
CSAilesi.COM ' un VDS Paketi Bu Linkte Barınmaktadır . [ CSAilesi.COM ]