Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

Konu

Son Düzenleme: 26-12-2018, Saat: 17:07, Düzenleyen: SKYNLEXX*.
(26-12-2018, Saat: 16:52)` CaptainPrice Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 1. Olarak Anafor Zaten Şikayet Bölümünde Oyunyöneticisi Hakkında Cebi Delen Fiyat İle İlgili bir Konu Açmıştı Başka Bir Sunucu Denemiş Olabilir Bu Yüzden.  " Ben Tarafsız Bakıyorum. "
2. Olarak Devir Edildigine Dair Kesin % 100 Kanıtın Var mı ?
Dostum devir kesinlikle verilmemistir. Serhat beye açıkladım durumu zaten. Csduraginda server actigimiz doğrudur. Bu konuyu açanda %90 kovdugumuz ortaklarimizdan birisidir. Ama basaramicaklar Gülücük

(24-12-2018, Saat: 19:37)NoThing2Lose Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @ 'Piyaçpi dogru söylüyor +1
Sanada gelince daha 15 yasindasin. Ve benim eskiden klanimdan olduğunu biliyorum. Geçen hafta eklenti dilendigin günü unutmadım sanma. Canımı sıkma benim.

PHP Kod:
“I want everything to be beautiful when I open my eyes.” 
@ANAFOR forumda kavga cıkartmak ıstemıyorum buyugumsun diye saygı duyuyorum ben kımseden birşey dilenmedim sadece rica ettim bunu anlamıyorsan 15 yaşındaki bir cocugun anlatmasınımı ıstersin?

Union CSGO Mode
(26-12-2018, Saat: 17:45)NoThing2Lose Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @ANAFOR forumda kavga cıkartmak ıstemıyorum buyugumsun diye saygı duyuyorum ben kımseden birşey dilenmedim sadece rica ettim bunu anlamıyorsan 15 yaşındaki bir cocugun anlatmasınımı ıstersin?
Kardeşim ozaman bilmediğin konulara maydonoz olmucaksın tamammı koçum :Gülücük

PHP Kod:
“I want everything to be beautiful when I open my eyes.” 
Forum üzeri tartışmanızı üyeler dinlemek zorunda değil konuyu büyütmeden özelde tartışmanızı tavsiye ederim iyi forumlar.

(26-12-2018, Saat: 17:56)ANAFOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(26-12-2018, Saat: 17:45)NoThing2Lose Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @ANAFOR forumda kavga cıkartmak ıstemıyorum buyugumsun diye saygı duyuyorum ben kımseden birşey dilenmedim sadece rica ettim bunu anlamıyorsan 15 yaşındaki bir cocugun anlatmasınımı ıstersin?
Kardeşim ozaman bilmediğin konulara maydonoz olmucaksın tamammı koçum :Gülücük
konu kilitlendi, ayrıca bu şekilde konuşmanız ve hitap etmeniz hoş değil.

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Task