Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?

%100 Garantili: Evde Köpek Eğitimi

Konu

Köpeğinizi eğitmek istiyorsunuz ama köpeğinizi nasıl eğiteceğinizi bilmiyorsunuz. O zaman yerindekopekegitimi.com tam da size göre. Karantinada olduğumuz şu günlerde evde köpek eğitimi köpeğini eğitmek isteyenler için inanılmaz bir rol oynuyor. Köpeğinize tuvalet eğitimi, bodyguard eğitimi, alan koruma eğitimi, oyun öğretme eğitimi, özel eğitim, show eğitimi ve daha birçok eğitimler profesyonel düzeyde yapılmakta. Bu köpek eğitimi merkezi 20 yıllık tecrübesi ve uzman kadrosuyla da öne çıkıyor. Ayrıca bu sitede eğitmen olabilmeniz de mümkün. Bunun için siteden eğitmenlik başvurusu yapabilirsiniz.

Havlama, yalnız kalma korkusu, ısırma, agresiflik, korkaklık gibi birçok davranış eğitimlerini de bünyesinde barındırıyor. Köpeğinizin sosyal olma problemleri varsa bunun için de eğitimler mevcut. Bu eğitimde köpeğinizin dışarıdan gelebilecek araba, iş makinesi, insan sesi, kedi sesi gibi seslere karşı sosyal olma ve tepkisiz kalması sağlanır. Köpeğiniz için agresiflik eğitimi de bulunuyor. Bu eğitim türünün amacı köpeğinizin insanlara, kedilere ve diğer köpeklere atak yapması ya da saldırı yapması engellemektir. Güvenli ödeme sistemi sayesinde ödemeleri 3-6 ay taksit avantajıyla ödeme imkanı da sunuyor. 2012 yılında yapılan atılım ile sadece İstanbul’da eğitim vermekle kalmamış Bodrum, Antalya, Tekirdağ, İzmir ve Ankara’da da köpek eğitimi vermeye başlanmıştır. Eğitimler yerli ve yabancı eğitmenler ile evinizde ya da Avrupa standartlarında kurulan eğitim merkezlerinde veriliyor. Eğitimler %100 garantilidir.

Site adresi: https://www.yerindekopekegitimi.com/

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Evde Oturarak Asgari Ücretten Fazla Kazanın tr011 0 167 24-01-2021, Saat: 23:08
Son Yorum: tr011
Sipariş Eğitimi Bütün Paket Sorunlarınıza Çözüm Oluşturuyor tr011 0 206 13-09-2020, Saat: 07:14
Son Yorum: tr011

Task