Ticaret bölümünde dolandırıcılara karşı dikkatli olun. Dolandırılmanızdan Site Yönetimi KESİNLİKLE sorumlu değildir. Bizim önerimiz karşı tarafın referansı yoksa iş yapmamanız.
Ve lütfen size ait olmayan şeylerin ticaretini yapmayın. Biz burda bir aileyiz. ve herşey para demek değildir.
Yani bu konuyu çöpe taşıyamazsın Tunns[C]
Arkadaşlar serverınzı 32 kişilik olsa bile 20 kişiden fazlasını serverden atar gırmesını engeller
maç botu hıc bıryerden bakılmayıp kendım tarafımca codlanmıştır satılıktır içinde birsürü şey vardır
maç botune ozel 1 tane'de map yaptım o mapde bır yere ışınlar knife vssi açılınca
de_dust2'de mide ışınlar gibi
Fiyat:150 ;TL
Temamızın yeni versiyonuna geçilmiştir.
Görüş & Önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Reklam gösterimini engelleyici yazılım kullandığınızı görüyoruz.
Sitemizin ayakta kalıp sizlere hizmet edebilmek için en büyük gelir kaynağı sayfamızda gösterilen reklamlardır.
Reklam gösterimde bizim sayfamıza ayrıcalık tanıyarak ayakta kalmamıza destek olmak ister misiniz ?
Konu
@pPupas
Maç Botunu Video / Resimlerle Tanıtırsan Daha Çok Etkileyici Bir Ticaret İle Karşılaşabilirsin.
Maç Botunu Video / Resimlerle Tanıtırsan Daha Çok Etkileyici Bir Ticaret İle Karşılaşabilirsin.
@Ferudun
Anlatmaya calısıyorumda anlamıyor.Güven ver bıze neden sana guvenelım dıyorum alma dıyor sende sonra ben konuyu sılınce suçluyum dolandırıcı çok sanada guvenmıyorum.Başkasıda guvenmez.
Anlatmaya calısıyorumda anlamıyor.Güven ver bıze neden sana guvenelım dıyorum alma dıyor sende sonra ben konuyu sılınce suçluyum dolandırıcı çok sanada guvenmıyorum.Başkasıda guvenmez.
CapitaLL | Zombie WarS |'TR
İyi Satışlar...
Teşekkürler.
Pouex(Görkem Bacısısikişenoğlu)'in anasını götünden sikeyim.
Emirhan SkürtSkürt seninde ananı sikicem sıradasın.
Dediğim gibi ferudun ve berke lafım yok.
forum.csduragi.com
Emirhan SkürtSkürt seninde ananı sikicem sıradasın.
Dediğim gibi ferudun ve berke lafım yok.
forum.csduragi.com
Hayırlı Satışlar.
Forum kurallarına aykırı olduğun için konunuz silinmiştir .
Bir Hata Söz Konusu Olursa Bizlere Ulaşarak Düzeltebilirsiniz.
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Silinmiş Konu | CSmiLeFaCe 16v16 Maç Botu Eklentisi [Ücretli] | oxy | 3 | 457 |
04-09-2019, Saat: 13:11 Son Yorum: ITenGriTR |
|
Silinmiş Konu | Gelişmiş Yeni Nesil Maç Botu | `CoReCTioN* | 1 | 311 |
01-09-2019, Saat: 23:47 Son Yorum: MawiLarq |
|
Silinmiş Konu | TEK ODALI SAAT BOTU PHP DOSYASI İSTİYORUM. | Kadir Tokatlı | 2 | 293 |
30-08-2019, Saat: 11:16 Son Yorum: Pizza |
|
Silinmiş Konu | En Gelismis Maç Botu | erdolierdem06 | 1 | 309 |
07-08-2019, Saat: 19:00 Son Yorum: MawiLarq |
|
Silinmiş Konu | Muzik BOtu ? | c4kutsal | 4 | 876 |
04-01-2019, Saat: 22:14 Son Yorum: ITenGriTR |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi